Aşteptată de cei mici cu sufletul la gură, cea mai înfricoşătoare sărbătoare importată de la americani, a făcut deliciul copiilor de vedetă care weekend-ul trecut şi-au dat întâlnire la o sală de evenimente din Bucureşti. Fetiţele lui Irinel Columbeanu, Andreei Bănică şi Oanei Ioniţă s-au distrat copios la un loc de joacă.


Mai multe vedete din showbizul românesc au semnat condica la o petrecere de Halloween, dată pentru odraslele lor. Andreea Bănică, Lucian Mitrea, Nicușor Stan, Andrei Duban, Prințesa Lia și Prințul Paul, Oana Ioniță, Irinel Columbeanu, Laura și Mihai (ex Akcent) Gruia, Radu Sîrbu (ex O-Zone) și soția sa, Sianna, Roxana Nemeș sunt doar câteva dintre numele sonore care s-au bucurat cot la cot cu cei mici de sărbătoare şi s-au costumat pe măsură. Invitații nu au regretat că au venit, căci au avut parte de surprize pe tot parcursul serii.

 • irinel columbeanu irinuca fiica petrecere halloween
  Irinel Columbeanu şi-a însoţit fiica la petrecerea pentru copii
  foto: Ambasad’Or Play
 • irinel columbeanu fetita irinuca halloween
  Irina s-a distrat pe cinste cu fetiţele de vârsta ei
  foto: Ambasad’Or Play
 • copii vedete petrecere halloween printesa lia micul print
  Prinţesa Lia şi-a dus băieţelul la petrecere
  foto: Ambasad’Or Play
 • isabel oana ionita petrecere halloween loc de joaca
  Oana Ioniţă şi fetiţa ei, Isabel, s-au costumat în vrăjitoare
  foto: Ambasad’Or Play
 • copii vedete petrecere halloween printesa lia micul print
  Andrei Duban şi fiul lui, Armin
  foto: Ambasad’Or Play
 • copii vedete petrecere halloween laura si mihai gruia
  Mihai Gruia şi-a aduc copiii la petrecere
  foto: Ambasad’Or Play
 • copii vedete petrecere halloween andreea banica fetita sofia
  Andreea Bănică şi Lucian Mitrea s-au distrat cu fetiţa lor Sofia
  foto: Ambasad’Or Play
1/7

Andrei Duban a fost unul dintre cei care nu a ratat niciunul dintre jocurile existente, testându-le alături de fiul sau, Armin. Nici Prințul Paul nu s-a lăsat mai prejos, acesta alăturându-se fiului lor, micul Prinț Carol Ferdinand, în cursele cu mașini teleghidate. Irinel Columbeanu a stat toată seara cu ochii pe fetiţa sa Irina (8 ani), care şi-a găsit repede partenere de joacă. Cea mică a îmbrăcat o rochiţă din dantelă neagră şi a apelat la machiaj pentru a-şi picta pe faţă urme de sânge.

Pe lângă multitudinea de jocuri potrivite pentru toate vârstele, atmosfera a fost întreținută de animatori deghizați în scheleți, vrăjitoare sau prințese. 

 
 
Loading...