Viaţa bate filmul pentru Mihai Trăistariu! Artistul a fost nevoit să se concentreze mai mult pe afacerile sale imobiliare pe timp de pandemie, în condiţiile în care concertele au fost „pe pauză”.


Solistul ne-a povestit, în exclusivitate, cum îi merge, ce rate are la bănci, dar şi cum a scăpat de virusul SARS-CoV-2. 

5_colllpy.jpg

Garsonierele din nordul stațiunii Mamaia sunt într-un complex nou

Pandemia de COVID-19 l-a făcut pe Mihai Trăistariu să se reinventeze şi să se descurce într-o lume fără concerte.

Puţini ştiu că şi el a făcut boala, însă fără ca, la momentul respectiv, să cunoască acest lucru.

2_colllpy.jpg

Artistul are 6 apartamente la mare, pe care le închiriază

“Sunt ferm comvins că vaccinarea va salva planeta. Eu am avut COVID-9 fără să ştiu. Cum mi-am dat seama? Mi-am făcut un test de anticorpi şi am descoperit că aveam, ceea ce înseamnă că am avut boala. La fel a păţit şi managerul meu. Ne-au spus medicii că undeva în toamnă, octombrie-noiembrie, am avut COVID-19, dar fără simptome. O să mă şi vaccinez, probabil, dar nu din dorinţa de a fi vaccinat, mie nu îmi e teamă, ci pentru că vreau să pot călători sau să susţin concerte”, ne-a spus Mihai.

3_chhhopy.jpg

Artistul are 6 apartamente la mare, pe care le închiriază

În ultimul an, Trăistariu a pus accentul pe închirierea apartamentelor pe care le are la mare, în zona de nord a staţiunii Mamaia. “Am făcut un împrumut în octombrie 2019, iar după 4-5 luni a venit pandemia şi am îngheţat, pentru că ratele erau în jur de 20.000 de lei pe lună. Mi-a fost foarte greu, mai ales că nu mai aveam activitate artistică, aşa că am fost nevoit să vând unul dintre cele 8 apartamente, ca să pot supravieţui şi ca să plătesc din ratele la bancă. Ratele s-au mai micşorat acum, am ajuns la 7.200 de lei pe lună. Trebuie să supravieţuiesc, îmi e foarte greu pentru că nu produc, iar singurele venituri sunt cele din Şcoala de muzică, dar şi aceasta merge ca un melc, fiind mai mult închisă”, ne-a explicat cântăreţul. 

4_copjjjy.jpg

A decorat cochet garsonierele și n-a dus lipsă de turiști

Anul trecut, însă, a avut totuşi noroc cu cele şase apartamente de la mare, pe care le închiriază şi care n-au dus lipsă de turişti, mai ales că mulţi nu au vrut să meargă în hoteluri aglomerate.

Mihai le-a mobilat şi le-a decorat cu gust, are grijă să fie mereu curate şi bine întreţinute, aşa că n-a dus lipsă de turişti, pentru că vestea s-a răspândit rapid.

6_cossdddy.jpg

Mihai nu mai are concerte, dar este invitat în multe emisiuni tv

„Am luat aceste apartamente în schimbul unui teren de la malul mării. Mi-au adus cam 20.000 de mii de euro. Îi ţin în bancă, acum mai am din ei 5.000 cu care sper să intru în vara asta, ca să fac alţi bani şi să mă ţină până va trece pandemia”, ne-a mai spus Trăistariu, supărat că situaţia epidemiologică încă nu-i permite să-şi desfăşoare activitatea artistică.

 

 
 
Loading...