După nominalizările de marți seară din cadrul competiției „Exatlon”, s-a iscat o ceartă puternică în echipa „Faimoșilor”.


Fiind unul dintre cei trei concurenți propuși spre eliminare, Diana Belbiță s-a simțit trădată și nemulțumită, mai ales dacă luăm în considerare ce relație strânsă avea la începutul competiției cu Giani Kiriță, care îi era mereu alături și o încuraja în timpul probelor. Giani Kiriță și Vladimir Draghia o acuză acum însă pe Diana că joacă rolul unei victime și că acest comportament nu este normal, având în vedere că în echipa lor sunt participanți care au adus mult mai multe puncte decât ea, fiind desemnați adesea „player of the week”. Diana Belbiță a declarat că nu își dorește să intre în jocul lor, și că nu vrea să mai dezvolte acest subiect, din moment ce nu este de acord cu acuzele pe care i le-au adus coechipierii ei.

În decursul emisiunii de miercuri, moderatorul emisiunii, Cosmin Cernat, a dorit să evidențieze faptul că relația dintre Giani și Diana s-a schimbat drastic pe fondul acestor neînțelegeri. Diana a răspuns că într-adevăr, nu este de acord cu părerea colegului ei despre activitatea sa din cadrul concursului și că nu a mai vorbit aproape deloc cu acesta de la incidentul în care s-au contrazis. Giani îi replicase dur în ediția de ieri, că și-a meritat nominalizarea, fiind cea care aduce cele mai puține puncte pentru echipă. Aceasta a declarat în ediția de miercuri că evită pe cât posibil să mai ia parte la conflictul care s-a creat și că acesta este și motivul pentru care a preferat să nu mai vorbească cu băieții.

echipa_faimosilor.jpg

Echipa „Faimoșilor”, unde Giani era mereu alături de Diana
Foto: KanalD

De cealaltă parte, Giani susține că de fapt ea adoptă un comportament „de victimă” și o acuză pe Diana că joacă teatru și că afișează mereu „un zâmbet fals”. „A fost singura pe care chiar am susținut-o dintre toate fetele, dar trebuie să își dea seama că este într-un joc dur și să realizeze care este nivelul ei”, a replicat acesta. Întrebat de moderator de relația care s-a stricat între ei, Giani numind-o adesea pe Diana „Princess”, lucru care nu s-a mai întâmplat în lumina evenimentelor recente, acesta a mai spus: „ Pentru mine va rămâne aceeași Princess, dar nu e ok să joace un teatru de doi lei. Nu mai vreau să am lângă mine un copil care nu mă ascultă. Nu am venit să cresc copii aici!”

Diana i-a mai acuzat de asemenea pe colegii ei că nu se comportă ca o echipă. Giani a criticat dur și această afirmație: „Noi chiar suntem o echipă, și o să demonstrăm asta în cele ce urmează(..) S-a văzut și acasă că suntem o echipă!”

În final, Diana a susținut că nu a deranjat-o nominalizarea în sine, ci faptul că Giani i-a spus că pentru ea concursul este simplu, pentru că e fată. „Ea nu poate să participe la câteva probe pentru că nu știe să înoate(...) Și dintr-o dată acest copil s-a supărat că e nominalizată!”, i-a reproșat din nou Giani.

În ediția de miercuri seară, Diana Belbiță a fost eliminată din competiție, în urma voturilor telespectatorilor. „M-am așteptat!”, a declarat aceasta în lacrimi.

Loading...