Cornel Galeș, cel care a fost partenerul regretatei cântărețe de muzică folclorică Ileana Ciuculete, a decedat în urma unui accident de mașină, în timp ce se afla în Spania, țară unde se stabilise de doi ani. Deși inițial s-a crezut că el s-ar fi aflat la volanul mașinii, există mai multe voci care susțin că, de fapt, altcineva ar fi condus autoturismul în momentul tragediei.


O româncă stabilită în Valencia, Spania, a dat ultimele detalii legate de accidentul în care și-a pierdut viața soțul Ilenei CiuculeteExistă suspiciuni legate de modul în care s-a petrecut accidentul rutier din Spania în care Cornel Galeș a fost implicat, iar autoritățile nu pot oferi prea multe detalii din anchetă, mai ales că impresarul nu are rude de gradul I, potrivit Unica.ro. 

Mai multe voci susțin că nu Cornel Galeș se afla la volan în momentul accidentului

Sanda Stere, o româncă stabilită în Spania, a povestit într-un mesaj făcut public pe rețelele de socializare ce a scris presa locală despre accidentul în urma căruia Cornel Galeș și-a pierdut viața. „Am citit în ziarul spaniol despre un accident unde șoferul în urma impactului a murit, avea viteza foarte mare, nu avea centura, iar la o intersecție s-a răsturnat, erau 3 în mașină, șoferul român, încă unul, iar celalalt era spaniol, proprietarul unui Ford verde. Accidentul s-a produs la 02:35 dimineața, vineri-sâmbătă. Sigur este vorba de el, nu specifica nume, dar după știrile care au apărut în țară, coincid!”, a scris ultilizatoarea pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș.

Din imaginile suprinse pe camerele de supraveghere reiese faptul că șoferul nu era Galeș, ci prietenul acestuia, care este de fapt și proprietarul mașinii.

Viviana, fosta iubită a lui Cornel Galeș, are probleme cu repatrierea trupului acestuia

Acesta a dispărut însă imediat după accidentul cumplit de maşină, petrecut în zona Torrent, Valencia, Spania, și, deși a fost contactat în repetate rânduri de Viviana, cea care i-a fosr parteneră după moartea Ilenei Ciuculete, dar și de către cel mai bun prieten al acestuia, nu a răspuns la telefon. Viviana a plecat în Spania imediat după accident, însă întâmpină multe probleme în privinţa repatrierii trupului fostului său iubit, potrivit Spynews, deși a fost la morgă să recunoască trupul

Viviana s-a mutat înapoi în România în urmă cu ceva vreme, după ce se despărțise de Galeș, iar atunci a renunțat și la cheia de la casa din Spania unde a locuit alături de acesta, astfel că acum nu poate intra în locuință pentru a lua actele bărbatului, iar Sorin, prietenul acestuia și proprietarul imobilului este de negăsit.

cornel-ileana.jpg

Cornel Galeș va fi înmormântat lângă Ileana Ciuculete
Foto: Facebook

Când și unde va avea loc înmormântarea lui Cornel Galeș

„El era în maşină cu un prieten, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a declarat și Silviu Lepădat, un prieten apropiat de-al lui Cornel Galeș, la Antena Stars. 

„Presupun că Viviana, în primul rând se va ocupa de înmormântare, dar nici nu am stat să ne gândim la lucrurile astea până nu se confirmă oficial. Dumneaei a plecat acolo ca să aibă o certitudine, dacă mai este nevoie de aşa ceva. Eu am sunat şi alte cunoştinţe de-ale mele din Spania şi toată lumea a auzit de accident.

Deci accidentul s-a produs, român declarat în accident a fost, dar nu a spus identitatea românului. Cred că o să ne ocupăm noi, prietenii (nr. de înmormântare). El are o fată, dar nu am numărul ei să o anunţ, dar cred că văzut la ştiri”, a mai spus Silviu Lepădat.

Cornel Galeș ar trebui să fie adus în România peste câteva zile. Potrivit România TV, trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş va fi adus în România marţi, pe data de 10 decembrie, urmând ca joi să aibă loc înmormântarea, la cimitirul Străuleşti II din Bucureşti. Bărbatul va fi înmormântat lângă Ileana Ciuculete, exact așa cum și-a dorit.

 


 

 

 

Loading...