Robert Tudor, finalistul de la ”Românii au talent” îşi exersează puterile magice pentru marele premiu de 120.000 euro la nunţi şi petreceri private. Magicianul îi lasă pe meseni cu gura căscată, cu un program de 25 de minute pentru care cere 1.000 de euro.


N-au făcut cântăreţii ce a reuşit magicianul Robert Tudor (30 de ani) în weekend, la o nuntă de piloţi. De cum a apărut el pe scenă, invitaţii, mirii şi naşi s-au oprit din dans şi ospăţ pentru a fi atenţi la formulele magice. Glasul său pătrunzător şi dexteritatea cu care-şi lucrează numerele te fac să rămâi mut de uimire.

6-act-1nunta.jpg

Finalistul participă frecvent la petreceri private, unde îi uimeşte pe invitaţi cu trucuri spectaculoase

Robert şi-a început spectacolul cu ţigara minune pe care o ţine în aer, fără să o atingă şi cu ziarul pe care-l rupe şi readuce la forma iniţială. ”Ştie să comunice foarte bine cu publicul. Ne-am ales, în gând, o carte de joc pe care Robert a ghicit-o în câteva secunde. Naşul s-a gândit ore-n şir cum a reuşit magicianul să închidă într-un cufăr chiar pagina din carte pe care el o avea în minte. Sau cum ţine cu atâta uşurinţă în aer o masă de mici dimensiuni”, ne-a povestit unul dintre nuntaşi.

Robert Tudor are în fiecare lună între 30 şi 50 de reprezentaţii, la nunţi, botezuri sau petreceri private pentru copii. Tarifele sunt în funcţie de durată şi complexitatea numerelor şi pornesc de la 800 de euro.
Mare fan al celebrului David Copperfield, românul a reuşit să uimească audienţa în semifinala a treia de la ”Românii au talent”. Robert a făcut să dispară şi să apară oameni, număr pentru care  pregătit cinci ani.

6-act-2magie.jpg

Finalistul participă frecvent la petreceri private, unde îi uimeşte pe invitaţi cu trucuri spectaculoase

Magicianul Robert Tudor este inspirat în spectacolele sale de magie de marele magician David Copperfield cu care s-a şi întâlnit în repetate  rânduri.  De mic a avut o pasiune pentru spectacole de magie. Avea 7 ani când a încercat primul număr de magie şi spune că vecinele, fraţii şi inclusiv mama au râs cu poftă de isprava sa de atunci. Abia la vârsta de 19 ani s-a implicat cu adevarat în lumea misterioasă a magiei, iar în 2003 a absolvit şcoala de magie din Viena, Certificate Training Central Europe Vienna-Austria.

Click! spune

Vineri seara, de la 20.30, în finala celui de-al cincilea sezon ”Românii au talent”, 15 concurenţi vor lupta pentru 120.000 €. Cinci cântăreţi, două trupe de muzică, cinci numere de dans, un număr de magie, unul de dresaj şi unul de îndemânare vor face deliciul publicului şi al juraţilor. Câştigătorul va fi ales pe baza voturilor de la telespectatori.

 
 
Loading...