S-a străduit să o înlocuiască cum se cuvine pe Simona Gherghe și i-a ieșit! Dacă telespectatorii o plac și sunt de părere că face treabă bună în postura de moderator al emisiunii „Acces Direct”, Cristina Cioran dezvăluie și detalii „din culisele” show-ului TV, mărturisind că a trecut prin emoții îngrozitoare, chiar dacă pe micile ecrane acestea au trecut neobservate. Iată declarațiile!


Îndrăgita prezentatoare TV Simona Gherghe se află în ultimul trimestru de sarcină, urmând să aducă pe lume cel de-al doilea copil al ei și al soțului ei, Răzvan Săndulescu, așa că a intrat în concediu de maternitate încă din luna martie a acestui an.

Cea care a acceptat provocarea de a o înlocui în cunoscuta emisiune „Acces Direct” a fost Cristina Cioran, care a dezvăluit că s-a confruntat cu multe emoții la revenirea pe micile ecrane, având în vedere pauza pe care a făcut-o în acest domeniu, care a durat câțiva ani buni.

Începând cu data de 18 martie, Cristina Cioran, cunoscută pentru roluri în seriale autohtone precum „Numai Iubirea”, i-a luat locul vedetei pe scaunul emisiunii până când aceasta va simți că este momentul să-și reia atribuțiile. Întrebată de noul ei rol pe micile ecrane, Cristina a mărturisit că emisiunea pe care o moderează nu este deloc ușor de „stăpânit”, mai ales dacă luăm în considerare subiectele care se dezbat în cadrul acesteia.

Cum s-a adaptat Cristina Cioran pentru rolul de prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”

Deși a avut multe momente în care s-a emoționat, Cristina Cioran a revenit cu forțe proaspete în televiziune, „la momentul potrivit”, așa cum singură susține, și a reușit să se adune pentru a demonstra că este potrivită pentru acest rol și că producătorii emisiunii au luat decizia corectă atunci când au ales-o. „Nişte emoţii îngrozitoare pentru că am intrat într-un proiect prezent de atâţia ani pe piaţă, cu un istoric consistent, un proiect foarte important şi foarte serios. Mi-era teamă să nu greşesc.

cristina-cioran2.jpg

Cristina Cioran a avut mari emoții la întoarcerea pe micile ecrane
Foto: Arhivă personală

M-am bâlbâit de câteva ori, deşi eu nu mă bâlbâi şi nu mă blochez niciodată, nici pe prompter, nici în discuţii. Dar iată că, la început, am avut foarte mari emoţii pentru că eram conştientă că era un moment extrem de important. (..)

Am fost şocată pentru că a fost, efectiv, o nimereală totală. Aşa a fost să fie să ajung eu aici. În momentul în care m-a sunat şi am reuşit să vorbim, am simţit că eu voi fi aleasă. Am avut un sentiment foarte puternic că voi trece castingul şi am fost extrem de bucuroasă”, a mărturisit Cristina Cioran pentru revista Viva.

„Îmi doream foarte mult să revin pe sticlă. Am aşteptat liniştită pentru că eu consider că fiecare lucru are momentul lui. Fiecare job sau fiecare film are momentul lui în care să-l vizionezi. Şi aşa am crezut şi cu treaba asta, că va fi un moment anume când se va întâmpla şi aşa a fost.

„Acess Direct este o emisiune foarte grea, tratează subiecte atât de grave, dezbate şi caută soluţii. Eu am şi plâns de câteva ori. M-am emoţionat atât de tare, sunt momente care te blochează. Ca moderator, tu nu poți nici să judeci, nici să dai sfaturi sau verdicte. Trebuie să fii imparțial și este foarte greu pentru că și tu părerile tale, dar trebuie să le ții pentru tine. Nu e ușor, dar în timp te obișnuiești”, a mai explicat aceasta.

 

 
 
Loading...