A mai rămas puţin şi în curând o vom vedea din nou pe micile ecrane pe Gina Pistol. Blonda, care a avut o lungă perioadă absenţă de pe sticlă, revine la tv, într-un show culinar, care va debuta la Antena 1,în mai puţin de două săptămâni.


Cel mai nou show culinar care îi aruncă în arena bucătăriei pe cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu începe la 7 martie la Antena 1. Emisiunea „Chefi la cuțite” o va readuce în atenţie pe Gina Pistol, care este prezentatoarea producţiei. Filmările sunt în toi, iar cei trei chefi sunt mai entuziasmați ca oricând de acest format.

Fiecare dintre bucătari își formează echipe de ucenici pe care le pregătesc și cu care vor intra într-un adevărat război culinar. Noutatea absolută a emisiunii este degustarea pe nevăzute, cea care dă naștere unor situații mai mult decât interesante. "Această degustare pe nevăzute se extinde și la alte etape ale concursului, nu doar la cea de preselecții, astfel că la un moment dat tu, ca chef, te poți trezi în situația în care elimini pe cineva din propria ta echipă, fără să știi: pe scurt, în etapa în care ne vom întrece efectiv, echipele care pierd proba intră la duel și se apucă să gătească, iar noi, chefii, gustăm din aceste farfurii fără să știm ce concurent le-a gătit. Astfel poți să dai afara pe cineva de la tine din echipă. Fără să știi. Și cu siguranță se va ajunge la asta. E un format foarte bun, cu mult, mult gătit”, povestește Sorin Bontea.

Și pentru Gina Pistol emisiunea „Chefi la cuțite” este un proiect important, mai ales că frumoasa blondă nu se află la prima colaborare cu cei trei chefi, iar bucătăria este una dintre pasiunile sale. "Ne înțelegem minunat. Pot să le cer mereu sfaturi legate de rețete. Însă vă spun un secret: sunt niște oameni care au muncit foarte mult, care respectă tot ceea ce ține de bucătarie, sunt foarte implicați în meseria asta, sunt oameni buni și sensibili – da, da, ați auzit bine, pe Bontea l-am surprins lăcrimând când a auzit povestea unui concurent, Scărlătescu, așa fioros cum pare, e pâinea lui Dumnezeu și și-ar da și cămașa de pe el ca să te ajute, iar Dumitrescu de când a devenit tată e mai sensibil ca oricând. Însă, rămâne secretul nostru!”, a glumit Gina.      

 
 
Loading...