Obligată să colinde lumea şi să se împarte între contractele pe care le are, dar și să fie alături de iubitul ei, Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu (50 de ani) este extrem de expusă la virusul care a băgat panică în toată Planeta, coronavirusul din China.


Nu e de glumă cu “virusul ucigaș”, coronavirusul care a făcut până în prezent 630 de morți, așa că Mihaela Rădulescu și-a luat toate măsurile de precauție. Vedeta încearcă să evite spaţiile aglomerate şi, dacă totuşi trebuie să se deplaseze cu avionul, ea şi iubiul ei, Felix Baumgartner (50 de ani), folosesc măşti de protecţie. Însă acestea nu sunt unele clasice, ci sunt negre, așa că atrag atenția foarte ușor.

mihaela-radulescu-masca_1.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, cu măști negre în aeroport
Foto: Instagram

„Poate arăta amuzant sau ciudat, dar asta trebuie să fie o normalitate când privești în jur, în fiecare aeroport. Nu este o glumă, este o simplă precauție. Zâmbim mâine în stil francez”, a scris vedeta de televiziune pe pagina ei de Instagram.

Mihaela Rădulescu revine la PRO TV?

Despre Mihaela Rădulescu se zvonește că va reveni curând în România, pentru că va avea un nou proiect de televiziune la Pro TV.

mihaela-radulescu-masca_2.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu și-a acoperit fața și cu gulerul puloverului
Foto: Instagram

Se pare că postul TV ar pregăti un nou sezon din reality-show-ul “Ferma – Un nou început”, pentru care Mihaela Rădulescu ar semna un nou contract în perioada imediat următoare. Se aude că de data aceasta filmările nu vor mai avea loc iarna, ci undeva în primăvară, pe temperaturi mai prietenoase.

Citește și:

Coronavirus. Lumea este în alertă: zboruri anulate, străini extrași din Chin

Prizonieri pe vas din cauza coronavirusului: «Mâncarea se dă cu porția, nu mai avem voie alcool»

 
 
Loading...