Pe 4, 5 și 6 martie, Delia susține un concert de excepție la Sala Palatului, unde speră să-și surprindă dni nou fanii. Cu puțin înainte de începerea spectacolului, artista s-a delectat cu diverse delicatese culinare.


Îți încânta papilele gustative numai când le vezi, atât par de delicioase preparatele care le vor da energie Deliei și echipei sale pentru concertul „PsiheDelia”.

Dulciuri viu colorate și sushi de-ți lasă gura apă, sunt doar câteva dintre delicatesele din culise. Se pare că artista nu vrea să uite experiențele trăite în vacanță în Asia de Est, iar câteva specialități asiatice sunt tot ce-i trebuie pentru a o menține în formă.

Au venit și vedete pentru a vedea concertul Deliei

Fanii Deliei și-au ocupat deja locurile la concert, iar printre aceștia au fost observați și Jorge și soția sa, care e gravidă. Bine dispus și nerăbdător să înceapă spectacolul, Jorge a oferit un zâmbet larg pentru camera Foto.

Alte vedete care au venit la concertul Deliei sunt Gina Pistol, Bogdan Vladău, Andreea Esca, Alexandru Ion, iubitul Flaviei, de la "Neatza cu Răzvan și Dani".

jorje.jpg

jorje
Jorge se află și el printre spectatorii de la concertul Deliei
Foto: Gheorghe Chelu

"PsiheDelia", concertul de excepție al Deliei la Sala Palatului

Pe 4, 5 și 6 martie, Delia va susține un nou concert la sala Palatului. În această seară, 4 martie, spectacolul va începe la ora 20.00. De această dată, prețul biletelor este ceva mai mic spre deosebire de cele pentru concertul din iarnă, care s-a susținut la Teatrul Național. Iată care sunt tarifele pe categorii, potrivit InfoMusic.ro:

  • VIP - 350 lei
  • Categoria I - 190 lei
  • Categoria II - 145 lei
  • Categoria III - 120 lei
  • Categoria IV - 100 lei
  • Categoria V - 75 lei
 
 
Loading...