Pro TV a confirmat că nu va mai produce Vocea României în această toamnă, din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru antrenorii de la show-ul de talente, asta înseamnă mai mult timp liber acum, când ar fi trebuit să înceapă preselecțiile. Tudor Chirilă a ales să se relaxeze la moșia Andreei Esca, de la Porumbacu de Sus, Sibiu.


Liniște, aer curat, un vin bun de țară și o companie dintre cele mai plăcute. Tudor Chirilă, unul dintre cei patru antrenori de la Vocea României, profită de această perioadă pentru a se relaxa la moșia iubirii lui din adolescență, Andreea Esca.

Pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap, golindu-I agenda de concerte și anulând filmările pentru show-ul Vocea României. Chirilă știe însă că sănătatea este mai importantă decât toate, așa că ia partea bună a lucrurilor.

Artistul se bucură de o vacanță relaxată la Porumbacu de Sus, alături de Andreea Esca, soțul și fiul acesteia, Aris. Știrista de la Pro TV l-a dat de gol, făcând publice câteva imagini cu el și cu Aris jucând table.

tudor-chirila0.jpg

tudor chirila la porumbacu de sus
Tudior Chirilă joacă table cu Aris Eram la Porumbacu de Sus
foto: arhiva personală/Instagram

 

aris-eram.jpg

aris eram la porumbacu de sus
Aris Eram pare să se simtă foarte bine în compania lui Tudor Chirilă
foto: arhiva personală/Instagram

 

Fără Vocea României la Pro TV, din cauza coronavirusului. ”Am anulat castingul și filmările”

Show-ul de talente Vocea României va lipsi de la Pro TV în toamna aceasta, pentru prima oară în zece ani. Oficialii postului de televiziune au confirmat pentru Pagina de Media că au anulat castingul și filmările din cauza pandemiei de coronavirus.

„Confirmăm faptul că Vocea României nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea României.

Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, au declarat oficialii Pro TV într-un răspuns pentru Paginademedia.ro. 

Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca în clasa a VII-a

Tudor Chirilă a dezvăluit, chiar într-o emisiune moderată de Andreea Esca, la Europa FM, că a fost îndrăgostit nebunește de cea mai apreciată prezentatoare de știri de la noi.

"Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vărfu cu Dor, o tabără de ski, şi... Andreea Esca era foarte frumoasă, în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a… dacă vrea ea să va dea numele lui.Vă daţi seama cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie...", a povestit foarte emoţionat Tudor Chirilă. 

Citește și:

Tudor Chirilă, cu franchețe: “Și eu am nevoie de încurajare”. Artistul a scris un cântec în izolare

 
 
Loading...