Loredana Chivu a trecut, de curând, printr-un episod cât se poate de dificil al vieții ei, blondina aflând, cu stupoare, că iubitul ei o înșela cu o amică de-ale sale, motiv suficient pentru a se despărți de acesta. Și pentru a se ”repara”, fosta asistentă tv a dat o fugă în cluburile de la malul mării.


După o despărțire cu scandal și care a făcut deliciul publicului amator de tot felul de dramolete din lumea mondenă, Loredana Chivu pare să își fi revenit din pasa proastă prin care a trecut în momentele în care a aflat că fostul ei iubit ar fi înșelat-o cu o bună amică de-ale sale. Acum, decisă să recupereze timpul pe care l-a pierdut cât timp s-a aflat în relația cu pricina, fosta asistentă tv a mers pe Litoral pentru a se distra așa cum se cuvine la deschiderea sezonului estival. Așa că, însoțită de buna sa prietenă, Simona Trașcă, Loredana Chivu a luat ”la pas” cluburile de fițe din mamaia.

1/5

Îmbrăcată cu o fustă neagră, extrem de mulată pe posteriorul tunat ”din dotare”, cu o bustieră de aceeași culoare și care nu putea să ascundă amplitudinea pe care au luat-o sânii ei după mai multe intervenții chirurgicale, Loredana Chivu a preferat să își ascundă privirile în spatele unor ochelari de soare imenși. Fără să zâmbească vreo clipă, blondina a preferat să se scalde în privirile admirative ale bărbaților din jur și să meargă, netulburată, în club, loc în care, spun gurile rele, s-a ”anturat” cu fostul iubit al Danielei Crudu, alături de care a petrecut toată noaptea.

Loading...