Trist, dar adevărat! Cristi Borcea a împlint marţi 47 de ani pe patul de spital. Şi-ar fi dorit ca ziua specială să o petreacă acasă, alături de cei dragi, însă judecătorii nu i-au dat posibilitatea.


Şampanie scumpă, invitaţi de soi şi dansuri din buric până la ziuă. Aşa ştia Cristi Borcea să-şi petreacă ziua de naştere. Cunoscuţii spun că fostul finanţator de la Dinamo arunca cu banii numai ca să-şi satisfacă capriciile, că doar o dată pe an era sărbătorit. Astfel că de pe masa festivă nu lipseau şampania Dom Perignon (o sticlă costă 500 de euro), mâncărurile rafinate şi berbecuţul la proţap.

O zi de naştere marca Borcea costa 100.000 de euro, cât o nuntă cu ştaif. Ultima petrecere în libertate a avut loc în 2013, când afaceristul a împlinit 43 de ani. A savurat alături de invitaţi mâncare libaneză şi le-a oferit acestora câte un trabuc cubanez Havana. De atunci, au trecut trei ani de penitenţă, acesta fiind încarcerat definitiv, în martie 2014,  pentru şapte ani în Dosarul Transferurilor. Timp în care s-a mulţumit să audă un la mulţi ani sec din gurile colegilor de celulă. Şi anul acesta a fost la fel, doar că gratiile puşcăriei au fost înlocuite cu salonul de spital, păzit de poliţişti. Cristi Borcea se află internat la Spitalul Floreasca încă de la începutul lui decembrie, când a fost operat la genunchi. Surse oficiale ne-au mărturisit că se află pe secţia profesorului Şerban Brădişteanu, unde accesul este limitat şi se intră doar pe bază de cartelă.

Cunoscutul medic a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în 2015, pentru că l-a favorizat pe Adrian Năsase şi l-a ţinut internat mai multe zile pe Secţia de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Floreasca ca să nu ajungă la Penitenciarul Jilava. Astfel că gurile rele vorbesc despre faptul că şi în cazul prietenului Borcea doctorul ar comite acelaşi abuz.

În mod normal, afaceristul ar trebui să fie acum la Jilava. Însă este disperat să scape de puşcărie. Pe 7 decembrie 2015, avocaţii lui Borcea au depus la Judecătoria Medgidia o cerere de liberare condiţionată. Decizia a fost amânată la termenul din 20 decembrie, iar în 10 ianuarie magistraţii au stabilit termen pe 16 ianuarie. Atunci au decis că dosarul trebuie mutat la Judecătoria sectorului 4, deoarece Borcea a fost mutat de la Penitenciarul Poarta Albă la Jilava şi, deci, nu se mai află sub jurisdicţia lor. Afaceristul spera ca decizia judecătorilor să fie alta ca să poată petrece ziua de naştere în stilul care l-a consacrat. 

Pelinel, la munte 

Anul trecut, pe vremea aceasta, Valentina Pelinel anunţa că este însărcinată în patru luni, însă fără să dezvăluie şi identitatea tatălui copilului său. Acum, Milan are şapte luni, iar vedeta a făcut ieri o postare emoţionantă cu ocazia aniversării iubitului ei, Cristi Borcea. Pentru că nu a fost o zi în care să fie permise vizitele din partea familiei, Valentina a ales să meargă la munte alături de fiul lor, într-un cantonament de pregătire fizică. ”La Mulţi Ani, tati! Te îmbrăţişăm şi îţi trimitem toată iubirea noastră şi o gură de aer proaspăt de la munte. Te iubim!”, a scris Pelinel pe Facebook.

 
 
Loading...