Gabriel Coveșeanu împlinit luni, 4 septembrie 43 de ani, zi care a coincis și cu o mare sărbătoare în familia ”Vorbește lumea”, emisiunea sărbătorind difuzarea a 500 de ediții. Ca la orice aniversare, sărbătoritul trebuie să-și cinstească colegii și prietenii,iar Cove s-a conformat. Acesta le-a încântat papilele gustative cu... parizer.


Cove s-a bucurat de două ori luni, acesta aniversându-și ziua de naștere, dar și difuzarea a 500 de ediții de ”Vorbește lumea”, emisiune ce o prezintă alături de Adela Popescu. Cu ocazia împlinirii celor 43 de ani, prezentatorul și-a cinstit colegii cu pâine, parizer, roșii și castraveți, spre bucuria celor din platou, dar mai ales a Adelei, care a imortalizat momentul.

gjhjh.jpg

Adela Popescu a pozat ”festinul” pecare l-a dat Cove cu ocazia zilei lui de naștere
foto: Instagram

”Pregătiri pentru ziua lui Cove! Generos cum îl știm. #parizerulluicove”, a scris Adela Popescu la descrierea fotografia în care apare parizerul alături de muștar și pâine. Acesta a primit și cadoul bine meritat pentru deliciul cu care și-a hrănit colegii, un cadou pe măsură. Cove a primit un tort cu morcovi.

hfdgh.jpg

Prezentatorul a primit un tort cu ”morCove”, din partea echipei
foto: Instagram

Nici Măruță nu a uitat de ziua colegului lui de la Pro Tv și l-a surprins cu un cadou pe placul acestuia. Cove a primit un platou tradițional, cu de toate, spre încântarea prezentatorului.

ghj.jpg

Cătălin Măruță i-afăcut un cadou pe placul lui Cove
foto: Instagram

„Nu pot decât să mă bucur că ziua mea de naşterea a coincis cu împlinirea a 500 de ediţii a emisiunii “Vorbeşte lumea”, astfel cu siguranţă vom mânca tort! Lăsând gluma la o parte, le mulţumesc tuturor celor care ne sunt alături în fiecare zi, de la echipă, la telespectatorii care ne urmăresc şi apreciaza munca noastră! Mă simt un om împlinit din toate punctele de vedere! Tot ce îmi doresc e să fim cu toţii sănătoşi! Dacă avem sănătate, le putem face pe toate!”, spune Cove.

gjhjk.jpg

”Vorbește lumea” a ajuns la cea de-a 500-a difuzare
foto: Instagram

Prezentatorul emisiunii "Vorbește lumea" este căsătorit cu Florentina de patru ani, iar în urmă cu doi ani soția sa i-a dăruit o minune de băiețel. Acesta a  a cunoscut-o în urmă cu 10 ani, într-un grup de prieteni, la Palatul Mogoşoaia. Fiecare era într-o altă relaţie la momentul respectiv. Abia după ce a divorţat s-a reîntânit cu cea care i-a devenit soţie. Vedeta mai are un copil dintr-o relație anterioară.

 

 

 
 
Loading...