În 2019 a participat la "Românii au talent" (PRO TV) și a făcut show în fața juraților, fiind cunoscută drept cea mai puternică femeie din România. Adriana Geamănu avea atunci 120 de kilograme și o forță de neegalat, reușind să mute un autobuz din loc sau să-i care pe Smiley și Pavel Bartoș pe o poartă. Iată că românca Superwoman s-a schimbat radical și transformarea este șocantă. Click! îți spune cum a slăbit Adriana Geamănu 40 kg.


Cine nu a remarcat-o pe Adriana Geamănu (26 de ani) anul trecut, în cadrul show-ului "Românii au talent", de la Pro TV, unde a reușit să demonstreze că este cu adevărat cea mai puternică femeie! Toată lumea a fost impresionată de forța ei, de la prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș, care au fost cărați de ea pe o poartă, până la jurații Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu.

cum_arata_in_iarna.jpg

Așa arăta în iarnă
foto: arhivă personală

Adriana Geamănu: "Am slăbit într-o perioadă de un an"

Între timp tânăra de 26 de ani și-a schimbat radical viața, reușind să slăbească 40 de kilograme din cele 120 pe care le avea. Am stat de vorbă cu ea și am aflat cum a reușit să facă această schimbare uluitoare.

adriana-geamanu_2.jpg

Adriana Geamănu, apariție spectaculoasă

"Înainte am avut 120 kilograme și acum am 80 kg, deci am slăbit 40. Am vrut să slăbesc ca să îmi demonstrez că pot trece peste acest obstacol al kilogramelor, a fost o provocare pentru mine și încă este, pentru că mai vreau să slăbesc 10 kg. Am ținut și încă țin dietă, am slăbit într-o perioadă de 1 an, plus antrenament la sală", ne-a povestit Adriana, care în continuare merge la diverse competiții sportive.

adriana-geamanu.jpg

Adriana Geamănu și etapele slăbirii
foto: Facebook

Am vrut să aflăm ce a eliminat din alimentația ei și ne-a povestit ce a făcut ca să scape de 40 de kilograme într-un an. "Chiar eu mă ocup de dieta mea, fiind și instructor de fitness m-a ajutat acest lucru. M-a ajutat să adaptez dieta și antrenamentele în funcție de necesitățile și nevoile personale. Am ocolit alimente precum dulciuri (de orice fel zahăr, bomboane, ciocolată etc), pâine, făinoase. Am încercat să țin nivelul carbohidraților mai scăzut și cel al proteinelor, mai ridicat. Carbohidrații prefer să ii iau din fructe. Și nu mănânc niciun fel de grăsimi", ne-a mai spus Adriana care, care arată senzațional.

Loading...