Ada Palade, fata umoristului Cornel Palade, dezvăluie cum a reușit să slăbească 40 de kg în cei doi ani, cât a durat transforarea ei. Pe simpatica solistă o vom vedea alături de tatăl ei la “Te cunosc de undeva”, din 7 septembrie, la Antena 1.


Ada Palade (30 ani), fata lui Cornel Palade, a reușit să slăbească nu mai puțin de 40 de kg într-un interval de doi ani. Fata celebrului comic Cornel Palade este actriță și cântăreață, iar acum se pregătește să vină la ”Te cunosc de undeva” cu noua ei siluetă, alături de tatăl ei, Cornel Palade. ”Am slăbit aceste 40 de kilograme în 2 ani. Am avut o dietă bazată mai mult pe lichide și pe piureuri. Fără zahăr, fără sucuri, am evitat mâncarea din comerț și fast food și mi-am găsit activități fizice în care mă regăsesc, pentru a nu mă plafona. Important este să fii tare, consecvent și să ai voință. Dacă ai și un grup de oameni apropiați care te încurajează, ai parte de o rețetă de succes”, ne-a mărturisit Ada Palade. Tinerei nu i-a fost ușor, însă dorința ei de a scăpa de kilogramele acumulate a fost mare.

20160219_194842.jpg

fiica Cornel Palade, familie Cornel Palade, Andrada Palade, Vocea Romaniei
Andrada, alături de părinţii ei, Cornel şi Iuliana Palade. Așa arăta pe vremea când nu îi plăcea trupul ei

Ada și-a schimbat stilul alimentar, însă ea nu recomandă nimănui să slăbească fără sprijinul unui medic nutriționist. ”Dar este mult mai important felul cum gândești când te raportezi la nutriție și câtă importanță oferi meselor. Dacă spunem: «gata, de astăzi încep dietă» și nu «gata vreau să fiu mai bine», mereu vei da greș în ceea ce privește schimbarea stilului de viață, pentru că, de fapt, despre asta este vorba. Să spunem că au fost zile destul de crunte... Dar important este că am învățat să spun nu. Pașii mici aduc schimbările majore. Nu recomand nimănui să facă ce am făcut eu fără un doctor”, ne-a mai dezvăluit aceasta.

Citește și:

Sfaturile şi dieta lui Răzvan Popescu, după ce a slăbit 50 kg: «Renunţati complet la aceste alimente»

Dieta lui Dragoş Pătraru: a slăbit 33 kg fără să facă foamea, deși sare peste cină

 

 

Loading...