Cum a slăbit Călin Geambaşu 15 kg într-un an

Ultima actualizare:
Aşa arăta Geambaşu înainte să se pună pe slăbit
Aşa arăta Geambaşu înainte să se pună pe slăbit

Fostul component al emisiunii „Şcoala Vedetelor” a trecut printr-o schimbare radicală de înfăţişare în ultima vreme, căci a slăbit 15 kilograme. Cu toate acestea, Călin Geambaşu spune că nu este pretenţios, însă este foarte gurmand atunci când ajunge la restaurant.

Interpret, compozitor şi fostă vedetă a emisiunii “Şcoala Vedetelor” de la TVR1, Călin Geambaşu (41 de ani) a reuşit în ultimul an să slăbească vizibil.  „Pot să vă spun că am slăbit 15 kilograme într-un an. Ca să slăbesc mi-a fost relativ simplu din momentul în care nu am mai dat vina pe nimic, decât pe mine. Sunt mulţi oameni care au probleme de sănătate, dar celor mai mulţi dintre noi ne place să mâncăm. Mult. E mişto, ce-i drept, dar după aia intervine lupta cu kilogramele în plus, care nu e deloc uşoară, după cum bine ştim cu toţii. Am slăbit după ce nu am mai mâncat seara, după ora 20.00. Atât am făcut, în condiţiile în care eu mă culc extrem de târziu, adică ajung să mă pun în pat spre dimineaţă. M-am gândit că după ce slăbesc merg şi la sală să mă definesc puţin”, ne-a povestit interpretul. 


    Aşa arăta Geambaşu înainte să se pună pe slăbit
Aşa arăta Geambaşu înainte să se pună pe slăbit

Solistul nu este pretenţios la mâncare. Aşa cum îi place să mănânce o pizza bună, cu de toate, aşa iubeşte şi salatele, pe care le asezonează de multe ori cu bucăţi de pui, dressing şi parmezan tăiat feliuţe subţiri.

Ia micul dejun după ora 12.00, când alţii mănâncă prânzul
Ia micul dejun după ora 12.00, când alţii mănâncă prânzul

“Nu pot spune că sunt cel mai mare bucătar, pentru că de multe ori fac foarte mare dezordine în bucătărie, însă pregătesc salate foarte bune şi o omletă specială zdrenţuită în tigaie, aşa cum îmi făcea bunica mea, mama cum îi spun eu. O făcea cu brânzică, sare, legume şi, de ce nu, cu mult drag. Eu din 2012 mănânc cam acelaşi mic dejun pregătit de iubita mea Angi, cu pâine prăjită, brânză tartinabilă, pâine de vatră şi cu ceai de ghimbir”, ne-a povestit solistul. 

Micul lui dejun e, însă, după ora 12, atunci când mulţi se pregătesc pentru a doua masă a zilei. “Ce să fac, dacă  mă culc târziu?! M-am obişnuit cu acest program”, adaugă artistul.   Ne povesteşte că atunci când merge la un restaurant se uită cu multă consideraţie la ospătari. “Să ştiţi că i-am respectat întotdeauna, le-am spus şi prietenilor mei să facă acelaşi lucru, pentru că aceştia parcurg kilometri întregi mergând cu preparatele în mâini”.

Salată de legume cu piept de pui, preferata lui

Ingrediente: 300 g piept de pui făcut la grătar, 150 g rucola, 250 g feta sau parmezan, o lingură ulei de masline, 1 linguriţă zeamă de lămâie , 2 fire ceapă verde, 4 roşii, 1 ardei kapia, 2 castraveţi, 5 ridichi roşii

Mod de preparare: Legumele se spală bine şi se scurg de apă. Se taie rondele sau cuburi, după preferinţe. Firele de ceapă le tocăm separat, mărunt. Se amestecă legumele într-un bol şi presăram peste ele sare, le lăsam puţin la odihnit să îşi lase lichid. Între timp carnea se taie bucăţele şi la fel şi feta sau parmezanul. Scurgem legumele de lichidul lăsat şi le aşezăm în straturi în farfuria de salată. Lichidul scurs îl amestecăm cu uleiul şi zeama de lămâie şi stropim ingredientele cu el. Servim salata simplă, nu ne mai trebuie altceva lângă ea, e destul de săţioasă. Iarna, când nu sunt legume, putem pune doar salată verde, carne şi brânză sau parmezan.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net