Lucia Lazăr, fosta logodnică a interpretului de muzică populară Gheorghe Turda, are puterea să treacă peste despărțirea de artist. Mama prezentatoarei de la Antena 1, Alina Pușcaș, își vede mai departe de viață.


Femeia s-a mutat în locuința pe care o deține în buricul Capitalei și este fericită că are mai mult timp pentru nepoți. „Sunt o femeie fericită, cu o familie frumoasă și casa de lux în centrul Bucureștiului”, a spus pentru Click! Lucia Lazăr. Femeia a anunțat separarea de artist pe internet.

A făcut anunțul despărțirii pe internet

”Vine o vreme când trebuie să pui punct și să o iei de la capăt... Nu poți ști sigur ce va fi mâine, dar cu siguranță, mai bine decât azi. Există momente când dai mult și primești foarte puțin, când întinzi mână să nu lași omul să moară, nu doar că nu-ți mulțumește, dar îți mai dă și peste mâna... sau ca să continui proverbul, nu te lasă să traiești.

În seara asta țineam să mă confesează d-voastră, prietenii mei virtuali, pentru că știu că-mi sunteți alături necondiționat. Simt o eliberare din ceva... care mă sufoca, ceva în care mă simțeam prinsă ca într-o capcană, ceva din care nu prea puteam ieși, ba de milă (uneori un defect, mila) ba, ce o să zică lumea? etc.

Dar, vine un moment, o clipă, în care se umple paharul, adică picătură aceea... și spui STOP! îți iei viața înapoi, și te bucuri din nou de lucruri mărunte, de culoarea unei flori, de zâmbetul unui copilaș sau jocul unui animăluț... bucurii mărunte care ți-au fost furate....

De azi înainte vă am pe d-voastră, familia în care m-am născut și pe Dumnezeu, care mă va ajuta, pentru ca îl iubesc. Mulțumesc tuturor celor care de-a lungul timpului mi-ați fost prieteni adevărați, sinceri, iubitori si sper ca și de acum înainte să fiți la fel. De azi sunt un om liber, uitasem ce înseamnă acest cuvânt...

Sigur, unii dintre d-voastră mi-ati scris pe privat, anumite lucruri, pe care, poate din drag pentru omul de lângă mine, poate din naivitate, am refuzat să le cred, care în timp s-au dovedit a fi reale, mă iertați că nu v-am crezut...”, a scris pe Facebok, Lucia Lazăr.

 
 
Loading...