Dacă pe unii îi apropie sărbătorile, alții nu reușesc să îngroape securea războiului nici înainte de intrarea în noul an, care ar trebui să lase în urmă toate scandalurile și neînțelegerile acumulate în 2019.


Totuși, în cazul foștilor soți Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, 2020 îi va prinde pe aceștia tot în ceartă, având în vedere ultimul gest făcut de fostul partener al Claudiei.

Enervată, cântăreața a povestit pe rețelele de socializare ce sentimente o încearcă, după ce Gabi i-a acoperit fața cu un emoticon într-o poză în care apar amândoi, semn că în cazul acestora nu mai există nicio șansă la un divorț amiabil sau și mai puțin probabil, o eventuală împăcare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) on

Ce gest a făcut Gabi Bădălău la adresa Claudiei, chiar înainte de intrarea în noul an

„În 2019, chiar în ziua de 31, mi s-a pus o bulină pe față.....cineva în care am crezut, pe care l-am iubit și pe care l-am respectat, a făcut acest lucru fără să se gândească, că mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor așeza, rana se va vindeca, cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita!

Sunt recunoscătoare pentru tot, inima mi-e curățată de resentimente, aștept cu nerăbdare anul ce vine, sunt pregătită pentru un 2020 de vis și nu voi mai permite nimănui sa râdă de ceea ce sunt și însemn EU! Iertați, iubiti și acceptați tot ce vă oferă viața, cu bune sau rele! Vă transmit toate gândurile bune și un an de VIS!”, a fost mesajul Claudiei, care însoțea poza cu pricina.

claudia_patrascanu.jpg

claudia patrascanu zi de nastere tort
Claudia Pătrăşcanu a fost felicitată de cei doi băieţi ai săi
Foto: arhivă personală

Admiratorii acesteia au felicitat-o pentru cuvintele frumoase și i-au sugerat să se țină în continuare tare pentru că, așa cum știm, niciun divorț nu este ușor dacă la mijloc au existat sau mai există în continuare sentimente, doar din partea unuia dintre soți.

Claudia Pătrășcanu a anunțat în luna august a acestui an printr-un mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook, că va divorța de soțul ei, Gabi Bădălău. După aproximativ două luni de la anunț, artista a dat detalii despre despărțire și iată că și sfarșitul anului 2019 și începutul lui 2020 o prinde tot în problemele legate de fosta căsnicie, care a durat trei ani și din care au rezultat doi copii.

Artista l-a acuzat pe fostul soț de abuz emoțional, infidelități și jigniri, iar după după despărțire, Claudia Pătrășcanu s-a mutat în Constanța cu cei doi copii. Cântăreața a declarat într-un interviu că nu se gândea niciodată ca va divorța de soțul ei, însă nu știi niciodată ce îți rezervă viața.

 

 
 
Loading...