Adelina Pestriţu (32 de ani) şi iubitul ei, Virgil Şteblea, sunt în focuri! Cei doi se pregătesc de zor pentru cel mai mare eveniment din viaţa lor, clipa când vor păşi la altar, pe 20 iulie 2019. Adelina îşi doreşte o nuntă grandioasă, aşa cum a fost şi botezul micuţei lor, Zenaida Maria. Acesta a fost motivul pentru care au ales aceeaşi locaţie pentru evenimentul programat pe 20 iulie: Aristocrat Events Hall.


"Ne punem şaiba pe deget, aşa cum îmi place mie să spun. O să fie o zi mare pentru noi ca şi cuplu, ca şi familie. Avem foarte multe lucruri de pus la punct. Noi ştim cum va arăta nunta. Nu vom face afară, nu vrem să riscăm, că vremea ne poate juca feste. O să facem pertecerea în aceeaşi locaţie unde am făcut botezul Zenaidei şi ziua mea de naştere. Ne simţim bine acolo, plus că cei de acolo ne îndeplinesc toate dorinţele", ne-a declarat viitoarea mireasă.

virgil-steblea-adelina-pestritu-fiica-zenaida.jpeg

Adelina Pestrițu, alături de Virgil Șteblea și de minunea lor, Zenaida
Foto Instagram

De câteva luni, Adelina tot probează rochii de mireasă, dar nici până acum nu a găsit modelul care să o satisfacă pe deplin. "Nu am nici o rochie, am doar idei. Nu m-am hotărât încă, sunt foarte dificilă. Mă hotărăsc, mă răzgândesc. Aş vrea să fie mai pe eleganţă, pe preţiozitate. Cred că ar merge şi un model de prinţesă. Nu ştiu, nu m-am hotărît, mai întrebaţi-mă până pe 19 iulie, că sigur am ceva să vă spun. Şi Zeni o să fie o mini miresică. O să fie îmbrăcată în mireasă", ne-a mai dezvăluit ea.

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea sunt împreună de doi ani şi au o fetiţă, pe Zenaida Maria, care împlineşte opt luni. Cei doi sunt topiţi după micuţa care dă să facă primii paşi. 

adelina-pestritu-rochie-mireasa3.jpg

adelina pestritu a facut un pictorial in rochie de mireasa
Adelina Pestrițu, într-o rochie de mireasă desprinsă parcă din poveștile cu prințese
foto: Ghidul miresei

"Zeni se ridică deja în picioare. Vrea să meargă. Este adorabilă, suntem topiţi după ea, atât eu cât şi Virgil. Suntem înnebuniţi să stăm cu ea. Într-adevăr, am dureri de spate, sunt foarte multe nopţi nedormite, dar când o ţin în braţe uit de tot", ne-a mărturisit Adelina Pestriţu.

adelina-pestritu-rochie-mireasa2.jpg

adelina pestritu a facut un pictorial in rochie de mireasa
Adelina Pestrițu, încântătoare într-o rochie de mireasă cu trenă amplă
foto: Ghidul miresei
 

Citește și:

Adelina Pestriţu a lansat haine cu mesaje haioase pentru mirese. Cum arată ţinutele

Adelina Pestriţu, ultimele detalii despre nunta mult aşteptată

 

Loading...