Schimbă aşternuturile după rivală! Valentina Pelinel se instalează în casa în care până în urmă cu două săptămâni a locuit Alina Vidican, fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Pentru a decora vila din Pipera, manechinul a comandat produse de mobilier după placul ei şi vrea să-şi facă ziua de naştere în noua locuinţă care valorează 500.000 de euro.


Mătură, spală, schimbă cearşafurile şi patul în care fosta rivală, Alina Vidican, a dormit mai bine de zece ani cu Borcea! Valentina Pelinel (35 de ani) a ştiut ce a vrut de la viaţă şi uşor, uşor a bifat cam tot ce şi-a propus în ultimii trei ani! 

sambata-8652332232.jpg

pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera
Sâmbătă, a mutat o parte din lucruri

După ce i-a ”cotropit” inima lui Cristi Borcea şi i-a dăruit un copil, iată că acum ea a devenit stăpână peste casa acestuia. În aprilie, când Alina Vidican se afla în America, Pelinel a mers să verifice vila din Pipera, iar acum, la opt luni de la acea vizită, şi două săptămâni de la divorţul lui Borcea,  blondina a făcut pasul decisiv şi s-a instalat în ea. 

vila-89611.jpg

pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera
Aceasta este vila din Pipera unde se va muta iubita lui Borcea

Sâmbătă, fotoreporterii Click! i-au surprins pe angajaţii milionarului, în frunte cu valetul asiatic, în timp ce încărcau în maşină geamantane cu lucrurile Valentinei şi ale micuţului Milan Cristian.

pelinel-2-9856162.jpg

pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera
Pelinel are șofer la scară, care o așteaptă cuminte la mașină și îi deschide portiera

Luni, blondina a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-un magazin din nordul Capitalei care se ocupă cu vânzarea de mobilă şi de produse decorative. După ce a petrecut aproape o oră privind, conspectând şi verificând calitatea materialelor, diva a ieşit zâmbitoare, cu o chitanţă şi câteva hârtii de o sută de lei în mână. 

borcea-89566262326.jpg

pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera
Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina 5 ani
 
 
Loading...