După cearta de la shaormerie, Brigitte pune piciorul în prag. Săptămâna trecută au apărut imagini șocante cu bruneta în timp ce era bruscată de soțul ei Florin Pastramă. Contactată de Click!, Brigitte a infirmat vehement actul violent și i-a luat apărarea soțului ei.


“Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, ne-a declarat Brigitte.

Acum lucrurile între cei doi s-au mai calmat, însă soția i-ar fi pus niște condiții lui Pastramă după incidentul violent. “Brigitte a pus piciorul în prag și i-a spus clar lui Florin că dacă se mai repetă astfel de scene, ea îi pune bagajul la ușă. E casa ei, iar el stă în ea. Faptul că e soțul ei, nu îi dă nici un drept să o lovească. Ea plătește facturi, întreținere. E clar că va trebui să respecte aceste condiții”, au spus pentru Click! surse din apropierea celor doi soți.

În casa din Pipera, Brigitte și Florin locuiesc alături de Sarah, fiica din a doua căsnicie a brunetei. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: