Dan Badea a devenit tătic și este mai fericit ca niciodată. Soția lui a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu o săptămână, însă abia astăzi au anunțat că au devenit părinți. Dan Badea, fostul soț al Lorei, a făcut primele declarații cu privire la acest eveniment fericit.


Dan Badea se simte foarte fericit și împlinit de când a devenit tată, iar prezentatorul emisiunii iUmor a explicat cât de emoționat a fost atunci când i-a auzit prima oară glasul fiului lui.

Dan Badea a devenit tată

Dan Badea a oferit câteva declarații cu privire la nașterea fiului lui, dar și la starea de sănătate a soției sale, Mădălina. Comediantul s-a obișnuit deja cu postura de tătic și a dezvăluit și o parte din numele micuțului.

dan_badea_tata_3.jpg

Dan Badea, prima poză alături de fiul lui

"A fost un moment foarte emoționant pentru că eu am fost în sala de nașteri. Am fost aproape și i-am auzit glasul, a fost special. Ne-am consultat mult timp în privința numelui. Am vrut să-i găsim un nume mai special și eu zic că i l-am găsit. O să poarte și un nume de sfânt și încă ne mai gândim dacă să îl cheme și Dan. Voi veni cu un nume de sfânt, avem multe variante, mai avem timp. Mădălina se simte foarte bine, am avut o echipă extraordinată, ne-a făcut să ne simțim în siguranță. Ne lasă să dormim, are un program stabil, la aproape trei ore se trezește, ne-am obișnuit și cu limbajul lui, știm când gângurește și când îi e foame", a povestit Dan Badea, la Star News.  

Loading...