Răsturnare de situaţie în cazul căii de acces pe care Dan Bittman şi-a construit-o de la balta sa, din Sulimanu, direct în Autostrada Soarelui. După mai bine de trei ani de procese, judecătorii i-au dat dreptate artistului şi au anulat decizia care îi cerea să desfiinţeze poarta.


Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi (CNADNR), înfrântă de liderul trupei Holograf.  Asta a hotărât, ieri, Tribunalul Bucureşti, care a admis cererea făcută de Dan Bittman (52 de ani). Mai mult, compania e bună de plată, pentru că trebuie să-i achite acum artistului cheltuieli de judecată de 2.900 lei.

bittman-2.jpg

Drumul spre baltă a fost închis cu o poartă electrică, pe care scrie “Proprietate privată”

“După ce s-a scris în presă de drum, s-au speriat şi mi-au retras autorizaţia. Nu a fost vorba niciodată de vreo ilegalitate, totul era perfect legal”, a declarat pentru Click! Dan Bittman.

Cântăreţul a fost somat în august 2011 de CNADNR să pună la pământ poarta care dă în Autostrada Soarelului, la kilometrul 49. “A fost emisă o notificare privind desfiinţarea, în termen de trei luni, de la data primirii documentului, a lucrărilor aprobate iniţial”, au precizat la acea vreme reprezentanţii CNADNR.

Lucia Bittman, mama artistului, care era proprietara de drept a terenului, a dat în judecată Compania de Drumuri. După pierderea mamei sale, Dan Bittman nu a renunţat la luptă şi a obţinut repunerea pe rol a dosarului.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: