Grila de toamnă a început deja, însă Antena 1 pregăteşte noi surprize telespectatorilor. Click! a aflat câteva dintre acestea şi vă spune ce urmează să vedeţi în următoarele luni. Unele producţii sunt în pregătire, în timp ce altele deja se filmează.


Abia s-a terminat difuzarea sezonului cinci al reality-show-ului „Insula iubirii”, iar producătorii se pregătesc pentru filmările unui nou sezon ce va fi difuzat anul viitor la Antena 1. După ce în primăvara lui 2018 s-au filmat două sezoane care au fost deja difuzate, producătorii caută „ispite” şi concurenţi, echipa de producţie, în frunte cu prezentatorul Radu Vâlcan (42 de ani), se pregăteşte să plece în Thailanda în februarie 2020.

14-vedete-radu-valcan-insula-iubiri-antena1-.jpg

Radu Vâlcan va aduce noi concurenți și ispite pe «Insula Iubirii»

Mai repede va pleca însă echipa de la reality-show-ul „Asia Express”, prezentat de Gina Pistol (37 de ani). În acest sezon vor concura, printre alţii, Nico (49 de ani) şi fiica ei, Alexandra (29 de ani), Alex Velea (35 de ani), Lino Golden (22 de ani) şi Pepe (40 de ani). Încă nu s-a anunţat oficial traseul şi nici concurenţii, însă rămâne de văzut cine va porni şi de această dată la drum.

14-vedete-dan-bittman-aici-eu-sunt-vedeta-antena1-2.jpg

Dan Bittman va prezenta emisiunea de umor «Antitalent»

O altă surpriză în grila de programe va fi prezenţa solistului Dan Bittman (57 de ani) la cârma emisiunii „Antitalent”. Pentru că Antena 1 pregăteşte pentru această toamnă un nou show de umor, „Antitalent”, primul ce conturează conceptul de „antivedetă”. Formatul original şi curajos, unic în peisajul tv românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu - de la vedete lansate, personaje celebre şi clişee ce inundă micile ecrane. „Antitalent” e prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea ediţiile vor face deliciul telespectatorilor, prin numere pline de umor, sketch-uri, gag-uri, parodii şi momente de stand-up. Toate acestea vor fi puse în scenă de o listă de nume cunoscute, tineri actori şi personaje consacrate ce vor forma cea mai nouă echipă de umorişti de pe scena televiziunii din România. Orice eveniment din showbiz, cele mai savuroase ştiri mondene şi cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor „Antitalent”. În plus, fiecare ediţie va aduce în platou şi câte un invitat celebru. Într-una dintre ediţii, o veţi vedea dansând pe Andreea Marin pe muzica de la „Surprize, Surprize”. În plus, şi emisiunea lui Nea Mărin (61 de ani), filmată astă vară, e gata să intre în casele românilor.

 
 
Loading...