Etapa a doua de vaccinare anti-Covid este în plină desfășurare, însă în jurul ei se nasc mari cotroverse și scandaluri.


Etapa a doua de vaccinare a fost demarată în 15 ianuarie, când aproximativ 190.000 de persoane s-au înscris pe platforma online. În etapa a doua au dreptul să se vaccineze persoanele din categoriile vulnerabile, bolnavii cronici și cetățenii cu vârsta de peste 65 de ani, dar și persoanele din categoria celor care deservesc activităţi esenţiale. 

Aici se încadrează și jurnaliștii, așa că după Mihai Morar, Dan Capaos a reușit și el să prindă un loc la vaccin. Prezentatorul "Xtra Night Show" (Antena Stars) a anunțat în emisiune, în urmă cu două zile, că s-a imunizat, moment în care fanii l-au admonestat că ar avea pile la vaccin, pentru că este vedetă de televiziune. Dan Capatos a explicat însă cum a reușit să prindă un loc la vaccin. „Am fost acuzat că m-am băgat în față la vaccin! Nu este așa. M-am programat pe platformă, am și probleme de sănătate, plus că jurnaliștii intră în etapa a doua” , a spus Dan Capatos, în emisiunea de la Antena Stars.

Laurette, uite vaccinul, nu e vaccinul. Ce gafă a comis

Laurette Attindehou a reușit să aprindă Internetul, cu o declarație pe care a lăsat-o ore bune în aer, fără explicații suplimentare. Fotomodelul s-a lăudat pe Facebook că s-ar fi vaccinat în cursul zilei de ieri. „M am vaccinat astăzi (.n.r. ieri) Covid 19, dar nu o sa postez poze ca alții!”, a spus mulatra. Ce a urmat a fost însă o ploaie de nemulțumiri și de acuzații pe pagina de socializare a vedetei. „Laurette, zi-mi și mie, sora mea, cum ai reușit? Pe grupa doi bolnavi cronici?”, „Faci parte din grupele cu risc? De unde și până unde ai avut tu dreptul de a te vaccina acum, faci parte din prima linie?”, au comentat, indignați, fanii mulatrei. Laurette nu s-a obosit însă să dea vreun răspuns, comentând doar laconic „Invidioșilor!”.

Contactată de Click!, Laurette a ținut să facă următoarele precizări, specificând că nu a făcut vaccinul anti-Covid-19, ci declarația ei a fost doar o glumă, pentru a testa reacția internauților. „Nu am făcut nici un vaccin! Am scris așa, să văd reacția oamenilor. Dacă va fi obligatoriu o să mă vaccinez, dar acum, nu. A fost sub formă de glumă”, a declarat Laurette pentru Click!

Citește și:

Tot ce trebuie să ştii despre a doua etapă de vaccinare anti-COVID. Unde și cum te programezi

Vedetele și experiențele lor cu vaccinul anti-Covid. Mihai Morar - fericit, Oana Roman - indignată, Mihai Trăistariu - nerăbdător

 
 
Loading...