Dan Capatos se numără printre norocoșii care au reușit reușit să prindă un loc la vaccinul anti-Covid, în etapa a doua de imunizare. Prezentatorul "Xtra Night Show" a anunțat chiar în emisiunea sa de la Antena Stars că s-a imunizat, moment în care fanii l-au admonestat că ar avea pile, pentru că este vedetă de televiziune. Intrigat, Dan Capatos a explicat cum a reușit să prindă un loc la vaccin.


„Am fost acuzat că m-am băgat în față la vaccin! Nu este așa. M-am programat pe platformă, am și probleme de sănătate, plus că jurnaliștii intră în etapa a doua”, a spus Dan Capatos, în emisiunea de la Antena Stars. Mai mult, prezentatorul a ținut să facă dezvăluiri, în premieră, despre problemele de sănătate deloc de neglijat pe care le are. Capatos a explicat că se înscrie la categoria „bolnavi cronici”, după ce în urmă cu doi ani a suferit un atac ischemic tranzitoriu. ”Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme,” a declarat cunoscutul om de televizune, la Xtra Night Show. Dan Capatos a încercat să-i programeze și pe ceilalați membri ai familiei sale la vaccin, însă nu a mai reușit să găsească locuri și pentru aceștia. ”Am încercat să-i programez și pe ai mei la vaccin. Nu am mai găsit decât la 7 seara, la Urlați”, a mai spus acesta.

„Mama a suferit un accident vascular când eu aveam 18 ani!”

Se pare că Dan Capatos moștenește unele probleme de sănătate din familie. În urmă cu câțiva ani, prezentatorul mărturisea că și mama lui a suferit un accident vascular celebral. Dan Capatos şi-a adus aminte de momentul în care doctorii l-au anunţat că mama lui este bolnavă şi l-au chemat la spital, de urgenţă. „Mama a făcut un accident vascular. Aveam 18 ani pe atunci, eu vorbeam de la Ploieşti. Doctorii îmi spuneau că e bine şi peste cinci zile m-au sunat şi mi-au zis să vin că are nevoie de însoţitor. Era legumă. Din fericire şi-a revenit”, a declarat Dan Capatos, la acea vreme, în emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1.

Citește și:

Lista completă a persoanelor care se pot vaccina în etapa a doua. Cine va avea prioritate

Vedetele și experiențele lor cu vaccinul anti-Covid. Mihai Morar - fericit, Oana Roman - indignată, Mihai Trăistariu - nerăbdător

 
 
Loading...