Deşi sunt mai mereu pe drumuri, cântăreţii îşi găsesc timp şi pentru ei şi familiile lor. De Crăciun, Dan Denes de la Fly Project se pregăteşte să petreacă cu fetiţa lui primele sărbători împreună.


Este petrecere în familia lui Dan Denes (41 de ani) de la trupa Fly Project şi a soţiei lui, Raluca. Cei doi au aşteptat cu nerăbdare Sărbătorile de iarnă și în special Crăciunul, pentru că îl vor petrece prima oară alături de fetiţa lor, Nicole.

dan_fly_project_2.jpg

dan denes fly project
Micuța Nicole este copleșită de iubirea părinților săi
Foto: arhiva personală

"Ca de fiecare dată, în fiecare an, de Crăciun îmi place să mă bucur de brad, de cadouri şi de oamenii care mă fac fericit, iar la rândul meu îmi place să fac oamenii fericiţi. Anul trecut, Moş Crăciun mi-a oferit bucuria de a afla că voi fi tată, o bucurie ce numai un părinte o ştie, oricat aş încerca să spun ce simt. Anul acesta, eu şi soţia mea, Raluca, vom avea bucuria de a petrece primul Crăciun cu zâna noastră Nicole, fetiţa noastră, care ne-a făcut muuult mai fericiţi. Vom face bradul, ne vom bucura de el şi de gângurelile micuţei, ne vom împărţi cadouri şi îi vom mulţumi lui Dumnezeu că avem o familie fericită. Vă dorim - eu şi familia mea - un Crăciun de vis, cu toţi cei dragi aproape", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Dan Denes.

dan_fly_project_3.jpg

dan denes fly project
Un trio fericit: Raluca, Nicole și Dan de la Fly Project
Foto: arhiva personală
Loading...
Citeste tot despre: