La sfârșitul anului trecut, Dan Diaconescu a fost eliberat din pușcărie, la aproape trei ani de când fusese închis. Pentru că vrea să se bucure de viață și de libertate, fostul patron al OTV nu stă o clipă locului.


Luni seară, 12 martie, Diaconescu a participat la un eveniment organizat în cinstea Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România (U.A.R.F.), cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființare. S-au acordat distincții omagiale personalităților marcante ale artei și culturii cinematografice: regizorilor Dan Piţa, Şerban Marinescu, Ioan Cărmăzan, Mihai Constantinescu, Constantin Vaeni, Alexa Visarion şi scenaristului D.R. Popescu.

La gală au participat, printre alții, și Monica Tatoiu, Natașa Raab, Ion Dichiseanu, Liana Stanciu, Anca Pandrea și Eugenia Șerban. Printre toți aceștia a fost remarcat și Dan Diaconescu, după trei ani de absență de pe scena mondenă autohtonă.

Acesta s-a arătat vesel și a socializat cu cei prezenți, dar mai ales cu Monica Tatoiu, Eugenia Șerban și Natașa Raab, care i-a prezentat-o fostului mogul tv pe mama sa.

dan.jpg

dan diaconescu
Dan Diaconescu a stat de vorbă cu Eugenia Șerban
Foto: Gheorghe Chelu
Loading...