În urmă cu 7 ani, Dan Hurduc (17 ani) debuta în pelicula “Domestic” (2012), după care a jucat în serialul “În Derivă”, de la HBO. Acum este un tânăr cool, cu dreduri, pasionat de muzică și actor în serialul “Profu”, difuzat de Pro TV în fiecare marți, de la 21.30. Iată un interviu spumos cu simpaticul actor, care îl interpretează pe elevul Bogdan în serialul de la PRO TV.


Click!: Ai debutat de mic în reclame, filme şi în seriale, iar acum joci în Profu’ de la Pro TV...

Dan Hurduc: Aşa e, acum am 17 ani, dar am debutat de mic în reclame, aveam 3 ani şi prima reclamă a fost pentru un magazin de accesorii.

Cine ţi-a desoperit pasiunea pentru actorie?

Mama, care e producătoare, m-a dus pe la castinguri, poate iese ceva. Eram mic şi a început să-mi placă sub lumia reflectoarelor. M-am tot dus apoi şi singur, fără ea, şi încet-încet am pus “cărămizi” pentru o viitoare carieră.

La începutul carierei erai mai grăsuţ…

Da. Primul film a fost „Domestic” şi apoi a trebuit să joc în serialul „În Derivă”, pentru “HBO”, rol pentru care a trebuit să mă îngraş. La filmare îmi dădeau sucuri acidulate şi ciocolată ca să mă îngraş pentru rol. M-am îngrăşat vreo cinci-şase kilograme am pus pe mine. Dar am făcut de mic sport şi nu a fost o problemă să le dau repede jos.

dan-hurduc-profu_4.jpg

Juno, Pei Pei și Dan Hurduc, colegi de clasă în serialul Profu’

Acum văd că ai dreduri – codiţe…

Am avut părul destul lung şi voiam să mă tund, aşa că i-am spus mamei că mă duc să fac acest lucru. Mama mi-a zis că vine cu mine, însă a durat câteva luni până să fac pasul. Fix în ziua cu banchetul din clasa a 8-a am apărut aşa cu dredurile acestea.  

Pe cine ai surprins cel mai mult cu noua tunsoare?

Cred că cei mai surprinşi au fost profesorii, nu cei din familie, care s-au obişnuit. Dar până la urmă s-au obişnuit şi profesorii şi le-a plăcut.

Cum e rolul tău din serialul Profu’?

N-am mai jucat un tânăr de vîrsta mea cu atâţia colegi de aceeaşi vârstă. În seriale am jucat cu actori mai mari, de peste 20 de ani. Faza cu colegii tineri, de vârstă cu mine, mă atrage şi mă ţine aproape de echipă.

Cu cine te înţelegi cel mai bine dintre colegii tăi?

Cu colegii de la masa de ping-pong, cu Răzvan Călin, Gheorghe Emil, Seredinschi şi Juno. Pot spune că suntem un grup bine sudat.

dan-hurduc.jpg

dan hurduc
Dan Hurduc, iubit de camera de filmat, de mic

Eşti pasionat şi de muzică?

Da, bine că m-ai întrebat, cânt de vreo cinci ani la chitară electrică şi cred că asta vreau să fac mai mult decât actorie, să dau la Conservator, în Olanda. Am o trupă de rock, Orphic, o colegă de-a mea de liceu cântă cu vocea.

Ne poţi povesti o scenă specială legată de serial?

Da, că tot vorbim de muzică, va fi una specială în episodul patru. Nu vreau să spun mai mult dar o să cânt şi mi-a plăcut foarte mult ce am filmat. Şi cum veneau camerele pe mine, mă simţeam ca un un super star.

dan_hurduc_3_large.jpg

dan hurduc
Dan Hurduc a apărut în mai multe reclame și seriale

Mai ai fraţi, surori?

Mai am un frate de 11 ani, i-a făcut în iulie, a debutat şi el în actorie, a jucat anul trecut în “Lemonade” de Ioana Uricariu şi mai am o soră mai mică, de 3 ani, o minunăţie buclată şi blondă.

Citește și:

Azaleea Necula e creața simpatică din serialul Profu’, de la PRO TV. Cum a obținut cel mai râvnit rol

Serialul Profu’ începe marţi, la PRO TV. Click! a fost în culise

 

 

 
 
Loading...