Cunoscută pentru investigațiile de televiziune, Dana Deac, gazdă ani la rand a "Cafelei cu Sare", prezentator TV, moderator, om de televiziune în toată puterea cuvântului, Dana Deac este o adevărată luptătoare. Ea a fost pusă, pentru a doua oară, în faţa unui diagnostic crunt.


“Sunt unul dintre oamenii care au o istorie plină de lupte, înfrângeri și victorii, dar fără să fi caștigat bătălia în mod definitiv.” - scrie vedeta, pe blogul sau, danadeac.com, lansat luni, 11 septembrie, pentru a fi inspiratie pentru cei care "nu văd soluția din pricina grijilor". Acesta este și motto-ul blogului demarat la scurt timp după ce vedeta s-a operat de cancer tiroidian. Intervenția chirurgicală a fost realizată la mijlocul lunii august 2017.
"În luna iunie am primit vestea că biopsia unui nodul tiroidian anunța un nou cancer. În urmă cu zece ani, am avut prima oară cancer, iar povestea mea a devenit publică. Drama mea pe care o doream închisă în spațiul propriei mele istorii, era de acum un motiv de discuții între prieteni, o puternică motivație pentru persoanele caritabile de a fi de ajutor, în mod concret și consistent, unei jurnaliste pe care o primiseră în casa lor la micul dejun, chiar dacă le oferea o cafea cu sare.", povestește vedeta, pe blogul său, danadeac.com. 

"Când esti pe micul ecran, viața ta nu-ți mai aparține în totalitate. Ești expus și acest fapt vine la pachet cu notorietatea. Cancerul meu în formă de fluture ar fi fost cunoscut doar de cei apropiați mie. Campania declanșată în presă pentru a fi ajutată finaciar, suportul primit din partea Fundației Renașterea au contat extrem de mult pentru însănătoșirea mea. Ce a urmat de atunci ține de o istorie personală pe care am împărțit-o cu tot atâția îngeri, așa îmi place mie să le spun, dar și cu tot atâția detractori."

"Am trecut prin multe în acești zece ani. Dar retragerea mea nu a fost totală. Nu am răspuns niciodată cu aceeași monedă celor ce mi-au produs suferință. Încercările prin care am trecut m-au înțelepțit. Mi-au arătat adevărata valoare a vieții. Sunt unul din oamenii care au o istorie plină de lupte, înfrângeri și victorii, dar fără să fi caștigat bătălia în mod definitiv."

"De data aceasta, geografia bolii mele mă ducea în Turcia. Am primit din nou ajutor. Spitalul Memorial din Istanbul îmi oferea șansa unei operații în timp util și în condiții excepționale.", scrie, pe blogul sau, omul de televiziune Dana Deac. 

Invitată în emisiunea "La Măruță", la Pro TV, Dana Deac a dat detalii despre tratamentul pe care va trebui să îl urmeze, după operația de rezecție a glandei tiroide, efectuate în august, la Istanbul.

Tratamentul, în continuare, se face cu iod radioactiv I131; va petrece câteva zile în buncăr și va sta izolată timp de zece zile.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: