Dana Nălbaru, care în urmă cu zece ani strălucea în lumina reflectoarelor la emisiunile tv, dar și în show-urile incendiare ale trupei HI-Q, nu mai vrea să audă de muzică și și-a îndreptat toată atenția asupra familiei. Mai mult, a renunțat și la casa din Capitală, mutându-și reședința la țară unde, în sfârșit, și-a găsit liniștea sufletească.


Dana Nălbaru (40 ani) și soțul ei, actorul Dragoș Bucur (40 ani), au făcut o schimbare radicală în urmă cu patru ani. S-au mutat la țară și sunt mândri de căsuța pe care și-au ridicat-o cu propriile forțe, dar despre care nu vor să spună exact unde se află. Cei doi locuiesc într-un sat ce pare rupt de lume: “Casa noastră este situată între pădure și lac. Avem o curte în care am plantat multe, multe flori, copacii sunt acum înfloriți și miroase a primăvară. În spatele curții ne-am făcut o mică grădină și pământul e foarte bun. Avem roșii, dovlecei, ardei, vinete, morcovi, castraveți, ceapă, usturoi, mentă, lobodă, pătrunjel, leuștean, tarhon, oregano și căpșune multe. Leurda și urzicile le adunăm direct din pădure, proaspete. Toamna avem mere, piersici, caise, prune și nuci. Facem compot, gemuri și suc de roșii, toate adunate din curtea noastră”, povestește Dana Nălbaru pentru viatasanatoasa.biz.

12274738_759802760797998_7960755729428866292_n.jpg

Dana Nalbaru, Dragos Bucur, viata la tara, case vedete, agricultura, mancare bio, HiQ
Dragoş Bucur este topit după copiii lui, Sofia (10 ani) şi Kadri (2 ani)
foto: arhivă personală

Cântăreața, care pe vremuri făcea furori cu trupa Hi-Q, are în bătătură și câteva găini: ”N-aș fi crezut că preocupările acestea casnice mă pot umple cu atât de multă energie pozitivă. Până acum o săptămână cumpăram de la vecini ouă dar, acum avem destul loc în curte, am decis să ne luăm propriile noastre găinușe. Dragoș a construit un spațiu în care stau găinile și arată foarte cochet în curtea noastră verde”, mai spune Dana, care susține că acum intră rar foarte rar pe Internet și că televizorul nu îl deschide cu anii.

media-147879692800652800.jpg

Dana Nalbaru, Dragos Bucur, viata la tara, case vedete, agricultura, mancare bio, HiQ
Dana şi Sofia seamănă a două picături de apă
foto: arhivă personală

”Da, stau la țară și, probabil, mă transform într-o țărancă dar, vă jur, niciodată nu am fost atât de fericită! Ieșim aproape în fiecare zi în pădure, ne plimbăm cu barca pe lac, bem un pahar de vin seara, sub cerul plin de stele, ascult în fiecare dimineață cum se trezește pădurea, vecinii mei îmi zâmbesc și mă salută atunci când trec pe lângă ei. Dacă vreunul dintre voi simte că ceva lipsește în viața sa, că un gol nu se umple, gândiți-vă că poate e vremea să întoarceți pagina vieții voastre. Și faceți-o cu curaj și în direcția în care inima vă cheamă! Inima nu dă niciodată greș”, mai spune Dana Nălbaru.

dan_nalbaru.jpg

Dana Nalbaru, Dragos Bucur, viata la tara, case vedete, agricultura, mancare bio, HiQ
Şi vacanţele şi le petrec doar în natură
foto: arhivă personală
 
 
Loading...