Dana Rogoz (34 de ani) a sărbatorit-o, zilele trecute, pe fiica ei, care a împlinit 10 săptămâni. Acesta este un reper foarte important pentru actriță, căci, în urmă cu șase ani, chiar în ziua în care fiul ei făcea 10 săptămâni, tatăl Danei pierdea lupta cu o boală incurabilă. Vedeta a marcat acest moment cu două imagini în care poartă aceeași rochie și în care arată la fel, chiar dacă între cele două poze este o distanță de șase ani.


Timpul pare să fi uitat de Dana Rogoz. Actrița, care a devenit de curând mamă pentru a doua oară, arată ca o adolescentă și pare să-și păstrat silueta intactă, în ciuda furtunilor hormonale prilejuite de cele două sarcini.

Dana a publicat recent, pe pagina personală de Facebook, două imagini realizate la șase ani distanță, în care poartă aceeași rochie. Greu de spus care-i de ”atunci” și care-i de ”acum”, dacă nu studiezi cu atenție decorul. În 2014, Dana îl plimba pe micul Vlad pe străzile liniștite din jurul casei ei din centrul Bucureștiului, acum, vedeta s-a fotografiat plimbând-o pe micuța Lia, cu același cărucior, prin fața casei săsești din Viscri, cumpărată la împlinirea a opt ani de căsnicie.

dana-rogoz2014.jpg

dana rogoz cu vlad in carucior
Dana Rogoz, în 2014, cu Vlad în cărucior, pe străzile din București
foto: arhiva personală/Facebook

 

Senină, zâmbitoare, Dana nu trădează prin nimic povestea tristă din spatele acestor imagini. Aflăm însă din scurta descriere de pe Facebook că, în urmă cu șase ani, aniversarea celor 10 săptămâni de viață ale fiului ei a coincis cu decesul tatălui vedetei.

”Azi Lia împlinește 10 săptămâni. Exact în ziua când Vlad a împlinit 10 săptămâni a murit tata. Și tocmai de aceea azi am avut o frică complet irațională, că după toate momentele de fericire trăite în ultimele 10 săptămâni, ceva rau s-ar putea întâmpla, exact ca atunci. Sigur, o să îmi treacă, e doar o conexiune ciudată în mintea mea. Cea de-a doua fotografie e făcută când tata era în spital, și când habar nu aveam că în câteva zile avea să își ia la revedere de la noi. E cumva firesc ca în urma experiențelor trăite, anumite sărbători să vină cu un cumul de emoții, unele dintre ele chiar contradictorii”, a scris Dana pe contul personal de Facebook.

dana-rogoz2020.jpg

dana rogoz cu lia in carucior in viscri
Dana ROgoz, în 2020, cu Lia în cărucior, în fața casei din Viscri
foto: arhiva personală/Facebook

 

Citește și:

Cum arată casa cumpărată de Dana Rogoz în satul Viscri. ”E foarte mult de lucru la ea”

Mesajul sfâșietor al Danei Rogoz la 6 ani de la moartea tatălui ei. ”Regret timpul ăla”

Tatăl Danei Rogoz, ucis de leucemie

Tatăl Danei Rogoz a murit în 2014, la numai 10 săptămâni după ce vedeta devenise mamă. Ion Alexandru Rogoz s-a stins la vârsta de 60 de ani, la o săptămână după ce a descoperit că suferă de leucemie. Părinții Danei au divorțat când actrița era copil, însă cei doi au păstrat legătura, iar în ultimii ani relația lor se îmbunătățise foarte mult. ”De la aflarea diagnosticului și până la înmormântare, nu a durat decât o săptămână. A fost un șoc pentru el și pentru noi. Dar au trecut acele zile și acum e liniște. Și nu îmi place liniștea asta. De când am născut, tata venea în fiecare duminică la mine în vizită să-l vadă pe Vlad și să-mi aducă mâncare gătită”, scria Dana la vremea respectivă.

Loading...