Timpul a fost foarte îngăduitor cu Dana Rogoz. Însărcinată în 34 de săptămâni cu al doilea copil, actrița în vârstă de 34 de ani a pozat în aceeași rochie pe care a purtat-o în urmă cu șase ani, la prima sarcină.


Dana Rogoz a refăcut imaginile de acum șase ani, când, însărcinată în 34 de săptămâni, a purtat o rochie albă din dantelă, mulată pe o burtică despre care nimeni n-ar fi bănuit că ascunde o sarcină atât de avansată. Actrița mai are ceva mai mult de o lună până va naște, dar burtica ei este abia vizibilă.

Dana a împărtășit pe blogul personal câteva gânduri despre această a doua sarcină.

”Sunt fericită. E minunat ce trăiesc. E Sâmbăta Mare și ne pregătim de Paște, acasă. Un Paște pe care cred că nimeni nu îl va uita.

M-am emoționat când am îmbrăcat această rochie. O iau de la capăt, dar… altfel. Pe de altă parte, cred că bebelina va semăna foarte tare cu Vlad, așa cum seamănă și formă burții mele de la 34 de săptămâni la ambele sarcini.

Da, știu, am o burtă micuță, toată lumea îmi spune – chiar și când am mers la morfologia de trimestrul 3, recepționera spitalului m-a întrebat de două ori dacă sigur nu am programare la «morfologia de trimestrul 2». «Nu, trimestrul 3». «Trei?» a întrebat ea răspicat, fără să zâmbească. A încercat să se abțină de la orice reacție. Dar asta nu mă îngrijorează, tocmai pentru că știu că la fel a fost și la Vlad, iar el a venit pe lume perfect sănătos la 38 de săptămâni și o zi, având 3 kg și 48 cm”, a dezvăuit Dana.

Citește și:

Dana Rogoz, ultimul trimestru de sarcină în carantină! A ieșit pentru o ecografie: „Eram stresată și atentă la tot ce ating”

Dana Rogoz a amenajat deja camera copiilor. Arată superb!

Și totuși, cele două nu sunt chiar identice. ”Ceea ce diferă de data aceasta e poziția în care a ales să stea: o transversalo-pelviană. Adică e cumva pe diagonală acum, cu fundulețul jos și capul spre coastele mele drepte. Altfel, seamănă cu Vlad la cât de agitată e, în mod special noaptea… mă pregătește. Dar pot să dorm bine, pot să mă mișc în voie prin casă, pot să mă joc cu Vlad, să îi pregătesc pătuțul și hainele de nou născut (uitasem cât sunt de mici!). Deci, am noroc. Tot ce îmi mai doresc e să rămânem sănătoase!”, a adăugat actrița, urându-le cititorilor ei un ”Paște fericit!”.

Loading...