Dana Rogoz a pornit din nou către Slovacia alături de fetița ei, Lia, pentru filmările lungmetrajului străin în care a primit acum ceva vreme un rol.


La fel ca și dățile trecute, mămica Dana a plecat încărcată cu bagaje și căruciorul micuței, iar despărțirea s-a lăsat cu cuvinte emoționante din partea băiețelului ei, Vlad, care rămâne acasă cu tatăl său. Dana a anunțat că de data aceasta plecarea nu va fi deloc una lungă, aceasta filmând doar câteva zile în Slovacia, însă momentul separării de fiul ei a fost la fel de greu, de ambele părți.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

 

Dana Rogoz a plecat din nou în Slovacia cu fiica ei

„115/365 Gata, ne suim în avion! Doamne, ce a mai plâns Vlad la despărțire, m-a rupt! Chiar dacă știe că de dată asta vom fi plecate pentru filmări în Slovacia doar pentru câteva zile. „Deja mi-e dor de tine" mi-a zis fix când am intrat în aeroport și l-am înțeles perfect. Lia, în schimb, mă privește nevinovată acum, proaspăt trezită din somn, cu bateriile încărcate pentru zbor”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

„Azi zbor din nou cu Lia spre Slovacia, pentru încheierea filmărilor pentru lungmetrajul început anul trecut, în decembrie, și pentru care am filmat inclusiv în ianuarie - februarie anul acesta.

Am fost plecate mai mult de o lună de zile amandouă și iată că ne întoarcem cu forțe proaspete. Chiar acum fac bagajul și sper să nu uit nimic important. Să ne țineți pumnii! Fotografia e din Bratislava, dintr-o pauză de filmare”, a mai scris actrița în mediul online, chiar înainte de a pleca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

 
 
Loading...