Participarea la serialul-fenomen „La Bloc” i-a adus lui Dragoş Moştenescu (48 de ani) nu doar notorietate absolută, ci şi un loc de muncă bunicel pentru soţia lui, Luminiţa. Aceasta primeşte un salariu bun de la Dana Rogoz (30 de ani), fosta colegă a soţului ei.


Aproape şapte ani la rând, Dragoş Moştenescu şi Dana Rogoz au fost „vecini”. În serialul „La Bloc”. Dragoş Moştenescu era Costel Jurcă, un gestionar, iar Dana Rogoz, Mimi Curcă în film, era fiica vecinului lui Costel. Între cei doi şi familiile acestora s-a legat o frumoasă relaţie de prietenie care a continuat şi după terminarea filmărilor, în 2007.

8-vedete-sotie.jpg

Dana Rogoz a angajat-o la firma ei pe Luminiţa, partenera de viaţă a fostului ei coleg din serialul «La bloc» ( PRO TV)

Astfel, când s-a decis să îşi lanseze un site prin intermediul căruia să îşi vândă propriile creaţii, Dana Rogoz a apelat la ajutorul bunului ei „vecin”, Dragoş. Cum actorul nu este un as în ale produselor pentru femei, a predat sarcina soţiei lui, Luminiţa.

„Soţia mea se ocupă de site-ul Danei Rogoz şi de livrările comenzilor de pe acesta. Mă bucură asta, pentru că suntem ca un fel de familie, cum, de altfel, frumos Dana a spus că de ce să caute un manager de site în afară, când are unul bun în familie, adică pe soţia mea?”, a declarat Dragoş Moştenescu pentru Click.

8-vedete-rogoz-3.jpg

Dana petrece mult timp în atelierul ei

Pe lângă administrarea site-ului Danei, Moştenescu spune că soţia lui mai are un job, unul destul de greu, de solicitant, dar şi foarte frumos: „Lumi mai are un serviciu extrem de frumos, în sensul că este o mamă îngenunchiată de cei trei copii ai noştri (n.r. râde). Trei copii care spun mereu în acelaşi timp, «Mama, ai aia?», «Mama, ai timp?», «Mama, vreau aia»... şi mă mai trezesc şi eu, al patrulea copil: «Mami, hai să îţi zic ce am făcut». Iar ea ne spune: «Stop! Pe rând! Luaţi-mă mai uşor că eu sunt una şi trageţi de mine ca de elastic!»”. 

Mii de ore de filmare

Început în 2002, serialul “La Bloc” a devenit un adevărat fenomen, cu audienţe record. S-au filmat şase ani jumătate, adică 2.620 de ore de filmare, 13 sezoane, 524 episoade, 270 de ore de emisie. Filmările au avut loc dimineaţa de la 8.30, până spre orele 23.00. Din distribuţie au făcut parte Laura Cosoi, Dana Rogoz, Tili Niculae, Anca Ţurcaşiu, Alina Chivulescu, Dragoş Moştenescu, Tudorel Filimon, Mihai Coadă.

Au bonă filipineză pentru cei trei copii

Dragoş şi Luminiţa sunt căsătoriţi de 14 ani şi au trei copii: pe gemenele Elena şi Ana (6 ani) şi pe Luca (8 ani). De mai bine de şapte ani, Dragoş şi Luminiţa locuiesc sub acelaşi acoperiş cu o filipineză sufletistă. Amelia (48 de ani) i-a bătut actorului la uşă în 2009, când fiul cel mare al cuplului era doar un bebeluş. A avut grijă de acesta, dar şi de gemenele familiei. De atunci, femeia nu a mai părăsit casa Moşteneştilor, ea fiind, acum, parte din familie.

 
 
Loading...