Actor şi cântăreţ, Dani Ionescu este cel mai mare ca vârstă dintre elevii care joacă în serialul Profu’. Pe Dani Ionescu (30 de ani) îl ştiţi şi din spectacole de teatru, dar şi din videoclipurile trupei Carla’s Dream.


Click!: În ultima vreme eşti tot mai des la TV, în videoclipurile celor de la Carla’s Dreams, dar şi în serialul Profu’. Cum ai ajuns să joci în această producţie?

Dani Ionescu: Îl joc pe Tomi şi nu m-am aşteptat să iau rolul, de obicei nu mă gândesc că sunt luat într-un proiect. Merg la castingurile la care sunt chemat şi mi-am propus să uit după ce merg la ele. Şi da, am apărut în videoclipurile Carla’s şi în alte piese de teatru.

Cum e rolul din serial? Îţi place?

Este interesant, pe de o parte semănăm, pe de o parte îmi aduce aminte de mine cum eram în liceu, aveam şi eu o trupă de muzică. Pe de altă parte e diferit de mine, eu am 30 de ani, nu mai sunt un puşti.

Dar ai faţă de puşti.

Mulţumesc... Ti se pare? Îmi va prinde bine mai încolo.

Cum e să joci cu gaşca asta de adolescenți?

E foarte cool. Ei fiind chiar puşti, unii chiar au 17 ani, îmi aduc aminte cum era în liceu. Încerc să mă pun la mintea lor. Aflu şi eu chestii noi, pentru că uneori mă simt depăşit sau nu ţin pasul cu ei.

Care e cea mai grea scenă filmată pentru Profu’?

Nu spun. Pentru că o veţi vedea în episodul patru (în seara de 1 octombrie la Pro TV).  

dani-ionescu_11.jpg

dani ionescu
Dani Ionescu are 30 de ani, este actor și cântăreț

Ce altceva faci în afară de filmările de la PRO TV?

Joc într un spectacol după Agatha Christie, "Din 10 n-a mai rămas niciunul", adaptare după "10 negri mititei", la Teatrul Avangardia, la Pro Cinema. Am o trupă, Domnul Goe, cântăm, avem piese, ţinem concerte.

Cânţi şi în Profu’?

Poate. Veţi vedea, chiar în seara aceasta în episodul surpriză (n.r. difuzat marți, 1 octombrie)

Cum stai cu admiratoarele?

Stau bine. Sar fetele pe mine la concerte. Acolo mi-ar plăcea să arunce fetele cu sutiene pe mine. Dar ar fi mai cool să facă asta la teatru (zâmbeşte).

Citește și:

«Profu’», noua comedie de la PRO TV. Ce actori cunoscuți sunt în distribuție

Ce ne-au pregătit televiziunile pentru 2019. Divertisment pe bandă rulantă

 

 

 
 
Loading...