Matinalul Antenei 1 împlineşte nouă ani de la debut.


Prezentatorii Dani Oţil şi Răzvan Simion, ambii în vârstă de 36 de ani, ne-au pregătit, astăzi, de la orele 8.00, o ediţie specială: ”De-a lungul timpului am făcut tot felul de petreceri. De data asta vom încerca o zi de carnaval. După cum ştiţi, februarie este luna carnavalului în lume, celebre fiind cele din Veneţia, Rio şi Tenerife. Am reuşit să nu ne despărţim de prea mulţi colegi, suntem cam în aceeaşi formulă. Nu este o producţie uşoară, în spate este foarte multă muncă”, ne-a spus Dani.

Tot el a mai dat de înţeles, ieri, la emisiunea online Adevărul Live, că, pentru a fi fresh la primele ore ale dimineţii, ei sunt nevoiţi să se culce odată cu găinile şi să se trezească la cântatul cocoşilor: “Când alţii pleacă în cluburi, noi trebuie să ne odihnim, iar la două-trei zile dormim şi după-amiaza”.

Din platoul emisiunii nu vor lipsi astăzi invitaţii speciali, printre ei numărându-se Pepe, Lidia Buble, iubita lui Răzvan Simion, Ruby şi Anda Adam. Iar bucătarul Vlăduţ va găti ceva special, ca pentru o zi importantă, inclusiv multe dulciuri.

Loading...