Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împlinit 3 ani de relație, iar pentru a marca acest eveniment special din viața lor au decis să se delecteze cu o mini-vacanță, care s-a dovedit a fi cu adevărat pe placul Gabrielei. Iată de ce!


Dani Oțil și partenera lui de viață, Gabriela Prisăcariu, au decis să sărbătorească trei ani de relație în deplasare, alegând drept obiectiv turistic Italia, Milano. Totuși, mult spus „turistic”, având în vedere că Dani a tot glumit pe Instagram că soția lui însărcinată l-a plimbat numai prin locații cu mâncare.

gabriela-prisacariu-pizza.jpg

gabriela prisacariu
Dani Oțil a deconspirat-o pe Gabriela: poftele de gravidă și-au spus cuvântul și viitoarea mămică a mâncat o pizza întreagă
Sursă foto: Arhivă personală

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au aniversat 3 ani de relație

Prezentatorul TV a publicat pe rețelele de socializare o serie de filmulețe din care părea că experiența lor din vacanță a fost mai mult una culinară.

gabriela-pizza.jpg

gabriela cu pizza
Gabriela a dat gata o pizza întreagă, în timp ce Dani abia a putut mânca jumătate
Sursă foto: Arhivă personală

Dani și-a pozat iubita „devorând” de una singură o pizza întreagă, în timp ce pizza lui din farfurie era mâncată doar pe jumătate. Acesta a glumit pe seama Gabrielei, care este însărcinată și urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului.

gabriela-cu-inghetata.jpg

gabriela cu inghetata
Sursă foto: Arhivă personală

Pe lângă glumele de rigoare, aniversarea celor doi a fost una încărcată de amintiri frumoase, cu siguranță, pe care le vor depăna, de ce nu, poate chiar și la împlinirea a 4 ani de relație.

 
 
Loading...