Daniel Iordăchioae (49 de ani) e de nerecunoscut: a slăbit 50 kg, televiziunile se bat pe el, iar organizatorii de spectacole îl pun cap de afiş. Munceşte la greu pentru cei doi copilaşi ai săi, Salma (7 ani) şi Darius (16 ani). Ei sunt comorile lui, care l-au ajutat, în urmă cu patru ani, să treacă peste necazurile venite la pachet: divorţul de Nouria Nouri, mama lor, şi gravele probleme de sănătate.


Daniel a rămas un tată de nota 10 şi după divorţul de Nouria, din 2013, iar contul său de Facebook pare un adevărat album de familie. 

Solistul şi cei doi copii ai săi petrec mult timp împreună, dovadă stând şi fotografiile din vacanţe, din parc sau de la cinematograf. 

Micuţa Salma a moştenit talentul vocal al celebrului său tată demonstrând, la ”Next Star” (Antena 1), că poate cânta oricând, în duet, cu Daniel.  

i22-3-bd-cu-fiica-la-next-star-1.jpg

Daniel a cântat în duet cu fiica lui, la ”Next Star” (Antena 1)

 

Dar cei doi sunt văzuţi adesea, tot în aceeaşi formulă, şi la concursurile de karaoke. Salma şi-a mai dorit să ia şi lecţii de balet, unde se descurcă de minune. 

Dar şi băiatul artistului, Darius, este, pe cât de frumos, pe atât de deştept. Anul viitor va participa la o olimpiadă de dezbateri.

”Darius Iordachioae este singurul Lazarist din «lotul largit», de 8, al Echipei Naţionale de Debate, care ne va reprezenta ţara la mondialele din Croaţia de anul viitor din vară! Uf, ce mândru sunt! N-am muncit degeaba în ultimii patru ani! Mulţumesc, frumosul şi deşteptul meu!”, a fost mesajul artistului, pentru fiul său. 

i32-3-bd-fiica-la-balet.jpg

Salma ia și lecții de balet

 

Contactat de Click!, Daniel Iordăchioae ne-a vorbit despre rolul de părinte: ”Sunt un tată mândru. Fiecare părinte munceşte şi face sacrificii pentru copilul lui, îmi creşte inima când văd rezultatele bune pe care copiii mei le obţin”. 

Nu mulţi ştiu, însă Salma şi Darius l-au ajutat pe Daniel să treacă cu bine peste momentele de cumpănă de acum patru ani, când a primit un diagnostic crunt. 

Iordăchioae a povestit despre marele necaz de-abia anul acesta.

i42-3-bd-fiu.jpg

Darius, fiul solistului, e tare la matematică

 

“Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boală. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, povestea Daniel Iordachioae la Antena Stars. 

i52-3-bd-tatuaj-initiale-copii.jpg

Daniel și-a tatuat pe gât inițialele copiilor

 

Din cauza bolii şi a regimului, interpretul piesei ”Mă întorc la tine mare albastră”, a slăbit 50 de kilograme, fiind nevoit să-şi schimbe întreaga garderobă. 

Artistul munceşte de dimineaţă până seară pentru a nu le lipsi nimic micuţilor, fiind prezent când la emisiunile tv, când la concerte, din ţară ori în studioul de înregistrări, pentru a pregăti piese noi. 

Joia trecută, Daniel a susţinut un recital incendiar la Circul ”Globus”, alături de alţi artişti din Epoca de Aur, precum Monica Anghel şi Oana Sârbu.

A divorţat de Nouria după o căsnicie de 14 ani

Daniel a susţinut  că a fost părăsit la greu de soţie, însă iată că Nouria se apără.

”Când ne-am despărţit eram amândoi cât se poate de sănătoşi. Mai întâi ne-am separat şi apoi a apărut informaţia că ar avea o boală gravă. Nefiind doctor, eu nu pot confirma sau infirma diagnosticul vehiculat, dar ceea ce ştiu sigur e că înainte de despărţire n-a fost vorba de aşa ceva. Acuzaţiile că l-am părăsit fiindcă era bolnav mi se par cinice şi sunt sigură că au fost inventate de o minte bolnavă”, a declarat ea recent, pentru Click! De altfel, actriţa susţine că  Daniel ar fi avut ideea divorţului.

i62-3-bd-iordachioaie-inainte.jpg

Așa arăta înainte de boală, alături de soţie

 

“Când o persoană foarte dragă mă anunţă scurt şi cuprinzător că vrea să întrerupă orice relaţie cu mine, în primă fază încerc să-i explic că ar fi bine să se mai gândească. Încerc să aduc argumente care s-o facă să se răzgândească. Nu mă apuc să arunc cu lături şi să-mi vărs tot amarul adunat din gesturile ei nepotrivite poate, din plecările sau neîntoarcerile întâmplate de-a lungul relaţiei”, a scris fosta soţie a solistului, pe blogul ei. 

What’s UP l-a relansat, în urmă cu doi ani

Daniel Iordăchioae îi va fi veşnic recunoscător lui What’s UP, care i-a propus, în urmă cu doi ani, o colaborare pentru piesa ”Pe Furiş”. 

Melodia a înregistrat un mare succes, videoclipul fiind vizualizat, pe Internet, de aproximativ  4 milioane de persoane. Ambii s-au distrat de minune la filmări.

 

“Colaborarea cu Whatsy a fost şi sper că va continua să fie bună, haioasă, relaxată şi plină de învăţăminte pentru amândoi. Este un artist spontan, creativ şi zăpăcit”, a declarat Daniel pentru urban.ro.  Dar şi What’s UP l-a lăudat, în cadrul aceluiaşi interviu.

“Este o piesă la care am lucrat cu drag, la fel ca în orice alt proiect în care mă implic, iar Daniel e cel mai cool artist al Generaţiei de Aur. Sper ca piesa să ajungă în inimile voastre”.

 

 
 
Loading...