Luni, 20 martie, a avut loc a treia ediție a show-ului “Uite cine dansează”. Dacă în săptămâna precedentă, concurenții au avut de pus în scenă momente inspirate din filme celebre, de data aceasta, tema a fost stiluri tradiționale de dans din lumea întreagă.


UPDATE: Cine a părăsit emisiunea

În această ediție, doar o pereche a plecat din show, nu două ca săptămâna anterioară. Cei care au strâns cele mai puține puncte de la juriu, combinate cu voturile telespectatorilor, au fost puși în fața eliminării. Octavian Strunilă și Oana Botez, respectiv Joseph Hadad și Georgiana Căiță au avut emoțiile la nivel maxim.

Joseph Hadad a fost eliminat de la "Uite cine dansează", alături de partenera lui. Sandu Lungu a vrut să-i ofere locul în emisiune lui Josepoh, dar regulile nu permit acest lucru.

După ce săptămâna trecută, Dana Budeanu şi Emil Rengle au fost nevoiţi să se retragă, din cauza accidentării suferite de creatoarea de modă, iar Oana Zăvoranu şi Daniel Dobre au fost eliminaţi, o nouă seară de emoţii a pus stăpânire pe concurenți și pe telespectatori.

“Uite cine dansează”: Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Arabia

liviu.jpg

liviu teodorescu marica derdene
Liviu Teodorescu și Marica Derdene
Foto: captură Pro Tv

 

Liviu și Marica au avut de adaptat un dans arăbesc. Coregrafa și-a pus unduirile la lucru, iar acest lucru a fost apreciat mai ales de partea masculină a juriului. 

Notele primite: 8 de la Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu, Mihai Petre, și Andreea Marin, cu un total de 32 de puncte

“Uite cine dansează”: Octavian Strunilă și Oana Botez, Austria

strunila.jpg

octavian strunila oana botez
Octavian Strunilă și Oana Botez
Foto: captură Pro Tv

 

Cuplu în ringul emisiunii, dar și în viața de zi cu zi, Octavian și Oana au pus în scenă un dans tirolez.

Notele primite: 6 de la Gigi Căciuleanu și Mihai Petre, 7 de la Andreea Marin și Florin Călinescu, cu un total de 26 de puncte

“Uite cine dansează”: Lili Sandu și Iulian Țurcanu, Hawaii

lili.jpg

Lili Sandu și Iulian Țurcanu
Lili Sandu și Iulian Țurcanu
Foto: captură Pro Tv

 

Săptămâna trecută, Lili și partenerul ei au fost puși sub presiunea eliminărrilor. Au scăpat ca prin urechile acului, iar cei doi vor acum să arate că pot mai mult. Dansul lor a fost cel hawaian, perfect pentru ca Lili să-și pună senzualitatea în valoare. Călinescu i-a spus vedetei din cuplu: "Tu ai declanșat canibalul din mine".

Note primite: 8 de la Gigi Căciuleanu, Andreea Marin și Florin Călinescu, 6 de la Mihai Petre, cu un total de 30 de puncte

“Uite cine dansează”: Joseph Hadad și Georgiana Căiță, Israel

joseph.jpg

Joseph Hadad și Georgiana Căiță
Joseph Hadad și Georgiana Căiță
Foto: captură Pro Tv

 

Cei doi au avut un dans din țara în care bucătarul a crescut: Israel. Gigi Căciuleanu a apreciat bucuria cu care Georgiana și Joseph au dansat, la fel ca și Mihai Petre, chiar dacă acesta a atras atenția și asupra greșelilor.

Note primite: 6 de la Gigi Căciuleanu, 7 de la Andreea Marin, 8 de la Florin Călinescu și 5 de la Mihai Petre, cu un total de 26 de puncte.

“Uite cine dansează”: Antonia și Paolo Campigotto, India

antonia.jpg

antonia si  paolo
Antonia și Paolo Campigotto
Foto: captură Pro Tv

 

Antonia și Paolo au avut de dansat Bollywood, un stil plin de culoare și energie. Înainte să vină în România, coregraful din Italia lucra cu tatăl lui în construcții. De șase ani, de când dansează alături de Alina, iubita lui, Paolo și-a îndeplinit dorința de a fi dansator profesionist. "Dansul vostru a fost surprinzător de bun", a spus Mihai Petre.

Note primite: 8 de la Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, 7 de la Florin Călinescu și Mihai Petre, cu un total de 30 de puncte.

“Uite cine dansează”: Marius Manole și Olesea Miculea, Rusia

marius.jpg

marius manole si olesea miculea
Marius Manole și Olesea Miculea
Foto: captură Pro Tv

 

Cei doi sunt singurii care au reușit să ia 10 până acum, în ediția trecută, de la Andreea Marin. Mihai Petre a considerat că cei doi au avut un dans mai slab față de cel de săptămâna trecută. Chiar înainte de a intra în direct, Marius Manole a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase.

Note primite: 10 de la Gigi Căciuleanu, 9 de la Andreea Marin, 8 de la Florin Călinescu și 7 de la Mihai Petre, cu un total de 34 de puncte

“Uite cine dansează”: Alex Velea și Ecaterina Dosan, Africa

velea.jpg

alex velea
Alex Velea și Ecaterina Dosan
Foto: captură Pro Tv

 

Alex Velea le-a bucurat pe doamnele și domnișoarele din fața televizoarelor, dar și pe Mihaela Rădulescu, așa cum ea însăși a recunoscut, atunci când solistul a apărut la bustul gol și și-a arătat mușchii perfect lucrați. "Ați fost cel mai bun număr de până acum", a spus Mihai Petre. Andreea Marin doar s-a ridicat în picioare și i-a aplaudat pe Alex și Ecaterina.

Note primite: 10 de la Gigi Căciuleanu și Andreea Marin, 9 de la Florin Călinescu și Mihai Petre, cu un total de 38 de puncte.

„Uite cine dansează”: Rona Hartner și Andrei Mangra, America

rona.jpg

Rona Hartner și Andrei Mangra
Rona Hartner și Andrei Mangra
Foto: captură Pro Tv

 

Cei doi au ales un dans country, considerat de Mihai Petre cam simplu. Acesta a apreciat, însă, energia cuplului de dansatori.

Note primite: 8 de la Gigi Căciuleanu, 7 de la Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre, cu un total de 29 de puncte

“Uite cine dansează”: Anca Serea și Nicolai Curnic

anca_serea.jpg

anca serea
Anca Serea și Nicolai Curnic
Foto: captură Pro Tv

 

Anca nu a putut dansa din cauiza unei accidentări grave la genunchi, așa că șansa ei stă în săptămâna următoare. Dacă se reface, are dreptul de a reveni în concurs.

“Uite cine dansează”: Sandu Lungu și Raluca Netca, Grecia

sandu.jpg

sandu lungu raluca netca
Sandu Lungu și Raluca Netca
Foto: captură Pro Tv

 

Lupătotyul Sandu Lungu a intrat în pielea lui Zorba Grecul, iar partenera lui a fost o zeiță sexy din Grecia Antică.

Note primite: 6 de la Gigi Căciuleanu, Mihai Petre și Andreea Marin, 8 de la Florin Călinescu, cu un total de 26 de puncte

Loading...