Ajutorul lui Mihai Bobonete de la “Jocuri de celebritate” de la Pro TV, actorul Octavian Strunilă, a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul lui Stiven din „Inimă de ţigan”. Însă actorul are la activ şi alte producţii importante.


Unul dintre primele roluri ale lui Octavian Strunilă a fost în serialul de comedie „La Bloc”. Actorul care împlinește 36 de ani luni, 5 iunie, a avut de filmat câteva scene alături de Laura Cosoi. Se întâmpla undeva prin 2002, iar cei doi şi-au adus aminte de episodul cu pricina când frumoasa blondă a fost invitată la „Jocuri de celebritate” de la Pro TV. În 2004, Strunilă a apărut în „Haker” și a jucat rolul lui Terente, unul dintre şmecherii din „Numai iubirea”.

terente_octavian_strunila.jpg

octavian strunila
Octavian Strunilă în rolul lui Terente din ”Numai iubirea”
foto: Acasă TV

 

Un an mai târziu, actorul a primit rolul fotbalistului Stelică din „Lacrimi de iubire”. După alte câteva roluri în filme şi seriale, actorul primeşte rolul vieţii sale, cel al lui Stiven Kilerul din „Inimă de ţigan”. Aici a făcut cuplu cu Doiniţa Oancea, care o juca pe Minodora, şi era mai mereu pe lângă State şi Flăcărica, interpretaţi de Gheorghe Visu şi Carmen Tănase. Acelaşi rol avea să-l interpreteze în mai multe producţii, de la „Regina”, la „Moştenirea” sau „State de România”.

stiven.jpg

octavian strunila
Octavian Strunilă în rolul lui Stiven din ”Inimă de țigan”
foto: Pro TV

 

Actorul a mai fost solicitat pentru diverse reality show-uri, precum emisiunea cu Nea Marin sau „Dansez pentru tine”, iar anul trecut a apărut în „Ferma Vedetelor”. Alături de Florin Călinescu a mai apărut în „Tanti Florica”, iar cei doi s-au reîntâlnit în show-ul „Uite cine dansează”, unde a intrat în ring alături de iubita sa, Oana, cu care s-a căsătorit în urmă cu mai puţin de o lună, deşi cei doi au doi copii şi o relaţie de peste 10 ani.

25_col_strunila_oana.jpg

strunila oana
Octavian Strunila și Oana, la repetițiile pentru ”Uite cine dansează”
foto: PRO Tv

 

Tot de anul trecut Octavian Strunilă prezintă emisiunea „Jocuri de celebritate” la Pro TV alături de Paul Ipate şi Mihai Bobonete.    

Loading...