Iată că i s-a îndeplinit visul din copilărie! Cristina Spătar și-a făcut atelier de croitorie și și-a lansat prima colecție de haine de primăvară. Ținutele sunt extrem de elegante, iar prețurile accesibile.


A făcut eforturi mari pentru a reuși să-și clădească propriul business. Cristina Spătar (45 de ani) și-a vândut toate ceasurile de lux, iar primăvara trecută s-a înscris la o școală recunoscută, unde a învățat tainele croitoriei. În paralel cu şcoala, ea a pus pe picioare și atelierul. A cumpărat câteva mașini de cusut, a angajat personal profesionist și a închiriat un spațiu în București pentru magazin. Iată că acum Cristina se bucură de reușita ei.

 

Ținutele sale elegante se găsesc pe umerașe, într-un mall din zona 13 Septembrie. Costume, bluzițe fine, din materiale bune, rochițe sexy, fuste și pantaloni, ținutele sunt inspirate, în general, din stilul Cristinei, iar preţurile sunt cuprinse între 200 şi 1.500 de lei. Vedeta a avut și primele cliente și este foarte mândră de reușita ei.

”Muzica și atelierul sunt cele mai importante în lista priorităților mele. De mică îmi doream să fac haine, iar acum pot să spun că mi-am îndeplinit visul. Sunt mândră de ceea ce am creat și sper să am succes, chiar am muncit cu mare dăruire, pasiune. E visul meu aici”, ne-a spus Cristina Spătar.

 
 
Loading...