Gabriela Cristea urmeză să nască la mijlocul lunii octombrie. Prezentatoarea se pregătește intens pentru acest eveniment important din viața ei și și-a anunțat fanii că va intra înconcediul prenatal peste două dăptămâni.


Gabriela Cristea și Tavi Clonda urmează să devină părinți pentru prima dată în aproximativ o lună. Emoțiile și pregătirile sunt la ordinea zilei, cei doi dorindu-și ca totul să iasă perfect. Prezentatoarea ”Te vreau lână mine” are o burtică de toată frumusețea, nici nu e de mirare având în vedere timpul puțin care i-a mai rămas până va fi față în față cu minunăția pe care o poartă, o fetiță.

21150113_1532688013483191_5258260625652189858_n.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda urmează să devină părinți pentru prima dată
foto: Facebook

Vedeta de televiziune a anunțat în cadrul emisiunii pe care o moderează că în două săptămâni va părăsi platoul ”Te vreau lângă min” și, odată cu el, poveștile concurenților în căutarea sufletului pereche pentru a naște, însă va reveni din primăvară.

” Vă aștept în continuare aici în emisiune, chiar daca eu nu o să vă mai încurc decât vreo două săptămâni, dar stați linistiți că mă întorc la primăvară, vă preiau eu din nou! Dar știți de ce vă las, nu? Nu, nu ma duc să dorm! Am o treabă mai importanta decat somnul”, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii. După spusele soțului său, Tavi Clonda, Gabriela ar trebui să nască pe data de 18 octombrie. 

Loading...