Vestea divorţului Roxanei Ciuhulescu (38 de ani) de Mihai Ivănescu a luat prin surprindere lumea mondenă, dar nu şi pe protagonişti! Discuţii despre separare au mai existat în casa fostei vedete Pro Tv şi a directorului Ţiriac Auto şi încă destul de devreme de când au semnat actele de căsătorie. Cei doi au ajuns în faţa altarului în 2007, iar în 2010 deja luau pentru prima dată în calcul posibilitatea de a merge pe drumuri separate


Rutina şi lipsa de comunicare şi-au făcut loc relativ repede în cuplul Rocana Ciuhulescu-Mihai Ivănescu dacă stăm să ne gândim că cei doi voiau să-şi spună "adio" după doar trei ani de mariaj. Nu s-a întâmplat în 2010 când au reuşit să treacă peste neînţelegeri, dar s-a petrecut recent când soţii s-au declarat învinşi de probleme şi tensiuni în cuplu. Zilele trecute au mers la notar, unde au tranşat cu maturite lucrurile. Au semnat certificatul de divorţ şi s-uu înţela asupra programului de vizită al fetiţei lor de nouă ani, Ana Cleopatra. 

ciuhulescu_fiica_2.jpg

roxana ciuhulescu fiica
Vedeta şi fiica ei adoră să se îmbrace la fel
foto: arhiva personală

"Problema era că nu mai aveam timp să comunicăm, să petrecem timp doar noi doi, munceam mult, eram obosiţi, veneam acasă încărcaţi de problemele de la serviciu şi asta a adus o răceala între noi şi o atmosferă tensionată”, declara, în trecut, Roxana Ciuhulescu. Nu ştim dacă acesta este şi acum motivul divorţului, dar vedeta nu a mai suportat certurile din care cel mai mult avea de suferit copilul şi a decis să o ia pe un alt drum. 

libertate.jpg

roxana ciuhulescu divort libertate
Roxana Ciuhulescu a transmis cu această imagine faptul că este o femeie divorţată
foto: arhiva personală

De altfel, vedeta a lăsat să se înţeleagă de acum câteva zile că se bucură de statutul de femeie divorţată. Ea a publicat pe reţelele de socializare o imagine de pe plajă pe care a descris-o într-un singur cuvânt, "libertate", care explică acum tot ce a vrut să spună.  

Joi, 15 iunie, Ciuhulescu s-a mutat din vila situată în Pipera în care locuia cu Mihai Ivănescu şi se pregăteşte să plece într-o vacanţă exotică cu fetiţa sa. 

 
 
Loading...