Fostul solist al trupei L.A, Liviu Vârciu (38 de ani) este un om ocupat, fiind implicat către o carieră în televiziune din care câştigă bani frumoşi. În ultima perioadă a fost implicat în construirea casei din Băneasă, în care locuieşte alături de mama fiicei sale Anastasia Maria. Printre filmări, proiecte personale şi participarea la emisiuni, se pare că Liviu Vârciu nu îşi găseşte prea mult timp pe care să îl poată petrece alături de fiica adolescentă, Carmina, contrar a ceea ce afirmă fostul cântăreţ atunci când este întrebat despre aceasta. Într-un interviu oferit publicaţiei Viva!, Carmina şi mama sa, Ami Teiceanu, vorbesc cu sinceritate despre relaţia pe care o au cu Liviu Vârciu, iar declaraţiile adolescentei nu sunt unele dintre cele mai bune la adresa tatălui său.


Liviu Vârciu nu vorbeşte prea des despre fiica sa, Carmina, în vârstă de 17 ani, dar atunci când face acest lucru foloseşte doar termeni laudativi şi se declară un tată mândru. Ori de câte ori participă cu fiica sa la evenimente sau organizează mici escapade în oraş Liviu Vârciu încarcă poze cu ei doi pe paginile reţelelor de socializare, afişând un zâmbet larg, care cu greu ar putea trăda realitatea.

14-1.jpg

carmina si liviu
Artistul susţine că are o relaţie foarte bună cu fiica cea mare, Carmina
Foto:Arhivă personală

Aparenţele sunt înşelătoare, căci adevărul este departe de a fi unul care ilustrează o relaţie tată-fiică lipsită de tensiuni. Carmina a acordat un interviu, alături de mama sa, pentru publicaţia Viva! în care a contrazis faptul că tatăl său, Liviu Vârciu este unul implicat şi afectuos faţă de ea. Din contră, adolescenta a declarat că este deranjată de afirmaţiile vedetei care susţine că situaţia este una roz. Mai mult decât atât ea a subliniat că nici măcar nu ştie cum ar putea să îl descrie pe Liviu, în rol de tată, căci nu a petrecut suficient timp alături de el încât să îţi poată da seama ce fel de om este fostul membru L.A.

carmina-si-amy-teiceanu.jpg

carmina si ami
Carmina şi mama sa seamănă ca două picături de apă
Foto:Arhivă personală

Carmina a povestit că în perioada în care a locuit în Bucureşti, aproximativ trei luni, a petrecut foarte puţin timp alături de Liviu, care era mai mereu plecat cu treabă. Cu toate acestea a recunoscut că în momentele importante din viaţa sa i-a simţit lipsa şi că, de zilele sale de naştere, şi-ar fi dorit ca el să îi fie alături. "Îi simt și îi simțeam mereu lipsa la toate momentele importante din viața mea, cum ar fi zilele mele de naștere, serbări, spectacole de teatru… De fiecare dată când mă aflam în astfel de împrejurări, mă uitam în jur și îmi doream să îl văd, deși nu el nu era acolo pentru mine", a mărturisit Carmina, pentru Viva!

Liviu Vârciu nu şi-a invitat fiica cea mare la botezul surorii sale

Anul trecut Liviu a făcut un alt gest care a supărat-o teribil pe fiica sa cea mare. Artistul a omis să o invite pe Carmina la botezul Anastasiei Maria. Contactată de Click!, adolescenta şi-a exprimat dezamăgirea pe care a resimţit-o. ”Tata nu m-a invitat la botezul Anastasiei, de pe 18 martie. Iar la cheful de pe 19 mai, nu am mai dorit eu să vin. El a declarat că m-a invitat la botez, dar nu este adevărat”, a declarat Carmina. 

 

 
 
Loading...