Fanii emisiunii „Ferma Vedetelor” ar trebui să ştie că show-ul nu va mai fi difuzat anul acesta, ci în primăvara lui 2018. S-ar părea că şefii de la Pro TV au avut motive întemeiate să facă acest lucru, iar Click! îţi spune care sunt acestea.


Se ştie că cel de-al treilea sezon al emisiunii „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, nu o mai are prezentatoare pe Iulia Vântur, care a fost gazdă pentru edițiile filmate la Cocani, judeţul Dâmboviţa, şi în Creta. De data aceasta, filmările au avut loc în județul Sibiu, iar prezentatoare este Monica Bârlădeanu (38 de ani). Din păcate, pentru că grila de programe este ocupată cu tot felul de emisiuni noi și vechi, sezonul al treilea din “Ferma vedetelor” nu va mai fi difuzat anul acesta, deşi echipa a început munca imediat după Paşte, finalizând treaba undeva spre sfârşitul lui iulie.

monica_barladeanu.jpg

monica birladeanu rochie sexy gopo sani
Monica Bîrlădeanu va prezenta "Ferma vedetelor"
Foto: Dorin Constanda

Motivul principal al amânării ține strict de anotimpuri: dacă show-ul va fi difuzat în această perioadă, când este frig afară, imaginile de pe micul ecran nu s-ar mai „pupa” cu cele reale, de afară. Emisiunea este filmată de la un capăt la altul, s-a filmat şi finala, Nea Raţă şi-a reluat îndeletnicirile, iar concurenţii, în număr de 18, s-au întors deja la treburile lor. Dintre aceştia îi amintim pe Andrei Duban şi pe soţia sa, Graţiela, Dragoş Moştenescu, Diana Dumitrescu, Majda Aboulumosha, Tania Popa, Daniel Iordăchioaie, Rona Hartner, Narcisa Suciu etc.

Loading...