Prin clipe de coșmar a trecut, în urmă cu o lună, Mioara Roman (77 de ani). Asta după ce a fost jefuită de trei indivizi, care se oferiseră să îi repare burlanul de scurgere de la casă. Între timp, hoții au fost și prinși, și eliberați, iar fosta soție a lui Petre Roman (71 de ani) spune că a avut motive întemeiate să îi ierte.


Prezentă marți seară la ziua de naștere a Denisei Tănase (30 de ani), solista trupei Bambi, Oana Roman, fiica Mioarei Roman, ne-a pus la curent cu ultimele nouăți din familia ei. Mioara Roman și-a revenit spectaculos după șocul prin care a trecut pe 16 septembrie, când trei bărbați au jefuit-o în propria casă.

2-3-neatza-2-4col.jpg

Mioara Roman locuieşte acum cu chirie într-un apartament cu trei camere de la parterul unei vile vechi de pe strada Zambaccian
Foto: Florin Şuler

“Mama este foarte bine acum, s-a întors la facultate și predă în continuare cursuri de arabă. Este încântată că are activitate, mai ales că își iubește foarte mult meseria. A trecut printr-un moment mai dificil când a fost prădată, dar acum e foarte bine. Pentru că hoții au fost prinși, iar mama și-a recuperat toate bunurile (n.r - o sticlă de parfum franţuzesc, pensia de 1.200 de lei şi o pereche de adidași). Ei au fost eliberați pentru că nu erau ricidiviști, plus că mama nu a avut chef să meargă prin tribunale, i-a iertat. Important este că au fost prinși, iar ea și-a recuperat toate bunurile”, ne-a spus Oana Roman.

21844034_1552795758111720_582039422_o.jpg

foto
Mioara Roman a fost însoțită de ginerele ei pentru a da declarații la secția de poliție
Foto: Oana Pascaru

După nefericita întâmplare, Mioara Roman tot nu vrea să ia măsuri de siguranță în casa din strada Zambaccian. “Mama nu își dorește să pună camere de luat vederi în jurul casei, sunt camere de luat vederi pe strada unde stă și e suficient. Așa au și fost prinși cei care au încercat să îi facă rău. Plus că o costă și foarte mult să pună camere, ea stă cu chirie, nu are rost să facă o investiție aiurea. După tot ce s-a întâmplat, ea este acum foarte relaxată. A ajuns la vârsta la care este foarte zen. Eu cred că noi am fost mai afectați decât ea, eu și cu Marius (n.r – soțul Oanei Roman). Mama a reușit să treacă destul de ușor peste tot ce s-a întâmplat. Ea mă încurajează pe mine mai mult decât să o încurajez eu pe ea”, a mai spus Oana Roman pentru Click!

Loading...