Se împlinește acuși un an de când Mihaela Rădulescu (46 de ani), înduioșată de sarcina colegei de juriu de la „Românii au talent”, Andra, promitea că ea va fi jurata gravidă în sezonul următor al emisiunii.


„Pun mâna să se ia. Am un băiat, vreau și eu o fată!”, spunea diva cu mâna pe burtica Andrei. Un an mai târziu, Răduleasca afișează însă un abdomen mai plat decât în adolescență, când făcea sport de performanță.

Povestea este mai dureroasă decât lasă să se vadă cele câteva aluzii jucăușe dintr-un show televizat. Mihaela Rădulescu și-a dorit cu ardoare să devină mamă, cu cel puțin trei copii. Căsătorită de trei ori, vedeta a rămas însărcinată târziu, în timpul mariajului cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, și a născut cu o zi înainte să împlinească 38 de ani.

„Mi-a fost teamă să nasc în România, mai ales după ce făcusem atâtea tratamente, trecusem prin două sarcini extrauterine, operații...”, declara Mihaela la ceva vreme după operația de cezariană prin care l-a adus pe lume pe fiul ei, Ayan (11 ani), într-un spital din Israel.

Are un fiu de 11 ani, Ayan

mihaela_si_ayan.jpg

ayan monopoly joc de societate sporturi extreme bunica mama mihaela radulescu
Mihaela şi Ayan au o relaţie foarte strânsă
Foto: arhiva personală

 

Un an și jumătate mai târziu, chiar în primele zile ale anului 2006, vedeta ajungea la spitalul Elias din Capitală cu o hemoragie suspectă. La timp pentru a evita o tragedie, așa cum i-a spus medicul care a operat-o. Diagnosticul a fost de sarcină extrauterină, din nou!, destul de avansată.

La un pas de moarte din cauza unei sarcini extrauterine

„Aveam deja sânge în abdomen, deci trompa începuse să se fisureze, iar la ecografie s-a văzut sarcina pe trompa dreaptă, de o mărime considerabilă, estimată la 8-9 săptămâni. Se pare că am fost chiar la limită, iar operația a fost extrem de grea, a durat aproape două ore și s-a soldat cu scoaterea sarcinii extrauterine, dar și a uneia din trompe”, a mărturist la vremea respectivă vedeta.

Din acel moment, pentru Mihaela devenea și mai dificil să rămână însărcinată, însă diva nu voia cu nici un chip să renunțe la visul de a-și mări familia. Își mai dorea cel puțin un copil, o fetiță. Deși nu a vorbit niciodată despre asta, se pare că vedeta a făcut apel și la fertilizarea in vitro, fără succes însă.

Elan Schwartzenberg, îngrijorat din cauza sarcinilor pierdute

mihaela_radulescu_elan_schwartzenberg.jpg

elan schwartzenberg raduleasca panama papers
Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg au fost căsătoriți patru ani și au împreună un băiat
foto: arhiva Click!

 

În 2008, cu numai câteva luni înainte de divorț, soțul vedetei vorbea deschis, într-un interviu pentru Click!, despre încercările nereușite ale Mihaelei de a deveni din nou mamă. „Nu știu cum s-o conving să se oprească, să nu mai încerce. Își pune viața în pericol, iar eu îmi doresc o mamă pentru fiul nostru”, declara Elan, exclusiv pentru Click!

Se întâmpla la puțin timp după ce Mihaela vorbise despre un avort pe care îl suferise când avea 18 ani, în condițiile unei sarcini destul de avansate. Impresionată de povestea filmului „4 luni, 3 săptămâni si 2 zile”, care a luat marele premiu la festivalul de la Cannes, în 2007, Răduleasca și-a amintit de propria experiență dureroasă din anii comunismului. „Am făcut un avort exact ca aia (personajul din film, n.r.), în luna a patra. Pentru mine, filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, a declarat Miheala Rădulescu, într-un interviu pentru NewsIn.

Când era cu Dani Oțil spunea că nu mai poate avea copii

12-13-vedete-raduleasca-otil_5august.jpg

dani otil mihaela radulescu relatie 6 ani
Dani şi Mihaela au format un cuplu timp de şase ani
foto: arhiva personală

 

După divorțul de Elan Schwartzenberg, pentru Mihaela a urmat relația surprinzătoare, dar matură și de durată, cu „matinalul” de la Antena 1, Dani Oțil. S-a pus, din nou, problema unui bebeluș, însă în 2014 vedeta a declarat, exclusiv pentru Click!, că din punctul ei de vedere acesta este un subiect închis, din cauza problemelor de sănătate. „Un bebeluş, din păcate, nu va veni, pentru că problemele de sănătate nu-mi permit”, spunea la acea vreme Mihaela.

Sarcina Andrei, din 2015, i-a dat însă aripi Mihaelei, care s-a angajat public că va deveni mamă în 2016. În timpul unei discuţii în direct cu artista, care povestea bucuroasă că la primul sezon de „Românii au talent” (PRO TV) era însărcinată cu David, iar acum, la cel de-al cincilea, era gravidă din nou, Mihaela a dezvăluit că anul următor ea avea să fie jurata însărcinată de la „Românii au talent”.

„Sezonul viitor promit că mă ocup eu de treaba asta. Am înțeles că, dacă vii la show, faci câte doi-trei copii. Așa că pun mâna să se ia. Am un băiat, vreau și eu o fată”, a spus Răduleasca.

Nu vrea să se mărite și cu  Felix Baumgartner

mihaela_felix_si_ayan.jpg

mihaela radulescu tablou de familie
Mihaela Rădulescu, fericită alături de fiu şi de iubit în vacanţă, în Finlanda
foto: arhiva personală

 

Timpul a trecut, iar Mihaela a uitat de discuția despre copii. Între timp, i-a făcut cunoștință fiului ei cu Felix Baumgartner, cu care are o relație de un an și jumătate, și a declarat că nu-și dorește să devină soție pentru a patra oară. Și, dacă nu cumva se gândește la adopție, se pare că a renunțat și la visul unei case pline de copii.

Loading...