Cornel Galeș nu și-a mai văzut fiica de pe vremea când avea 4 ani. Relația cu Ileana Ciuculete l-a făcut pe bărbat să uite de copilul său.


Cornel Galeș, soțul cântăreței Ileana Ciuculete care s-a stins din viață pe 14 martie, și-a părăsit familia pentru regretata artistă. Mai mult de atât, Cornel Galeș nu s-a mai interesat niciodată de soarta fetei lui, Claudia, pe care o are cu prima soție.

Despărțirea a fost brutală, pentru că bărbatul nici nu a vrut să audă de pensie alimentară, stabilită de instanță, în urmă cu 10 ani, la 100 de lei pe lună, o sumă absolut derizorie. Deoarece Cornel Galeș nu a făcut niciun efort ca să se apropie de fiica lui și nu a susținut-o ca să își termine studiile, aceasta și-a dat tatăl în judecată.

Având în vedere cele întâmplate, Claudia Galeș nu a vrut să mai audă de tatăl ei și nici să îl vadă vreodată.

Cornel Galeș și-a părăsit soţia şi fiica pentru Ileana Ciuculete

14-vedete-ileana-si-cornel.jpg


Cornel şi Ileana erau de nedespărţit atât la chefuri, cât şi în turnee

Cei doi s-au cunoscut în anii ’90, în taxiul pe care îl conducea chiar Cornel Galeş. Un coleg de-al acestuia îl rugase să o ia din drum pe Ileana, pentru că el era ocupat cu altă cursă. Cornel şi Ileana au schimbat câteva vorbe, s-au amuzat şi s-au privit în ochi preţ de câteva clipe. A fost dragoste la prima vedere: „Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aş vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă şi este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, povestea Ileana Ciuculete, în urmă cu câţiva ani.

N-a fost doar un foc aprins de paie, astfel că, în martie 1992, ei şi-au unit destinele. Au vrut să serbeze anul acesta nunta de argint, dar pregătirile au fost brusc întrerupte de problemele grave de sănătate ale Ilenei. În urma unui control medical, solista a fost diagnosticată cu metastază osoasă, hepatita C şi ciroză galopantă, inima ei încetând să mai bată în 14 martie.

După divorţul de prima soţie, Cornel nu s-a mai interesat de familie. Mai mult, în urmă cu 10 ani, fiica acestuia l-a dat în judecată pentru pensie alimentară. Ea le-a solicitat judecătorilor ca soţul Ilenei Ciuculete să-i plătească pensie de întreţinere până la terminarea studiilor, deşi în acel moment era majoră. Fata lui Cornel Galeş s-a plâns magistraţilor că tatăl ei refuză să-i achite pensia de 100 de lei.

„Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc săracă, fiindcă are două apartamente în Bucureşti şi o casă de vacanţă la Buzău, vor doar să mă şicaneze. Fac tot felul de mizerii. Mulţi, puţini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, aşa că nu vreau decât să mă lase în pace”, spunea, în replică, Cornel Galeş. Fata lui, Claudia Galeş, a împlinit recent 30 de ani, dar tot n-a căzut la pace cu celebrul ei părinte.

Ileana, acuzată de cei doi băieţi că i-a abandonat la internat

 

Dar şi Ileana Ciuculete a avut probleme cu cei doi copii ai ei, din căsnicia cu Valeriu Sfetcu. Băieţii solistei, Mugurel şi Cristian, şi-au spus of-ul în 2012, într-o emisiune tv. Ei au povestit atunci cum mama lor i-a abandonat într-un internat, unde se luptau cu ceilalţi copii, proveniţi din familii dezorganizate, să supravieţuiască: ”Mama ne-a lăsat acolo şi, deşi locuia aproape de internat, nu ne-a vizitat niciodată”, au dezvăluit ei. Totuşi, cu un an înainte de decesul Ilenei, Mugurel şi Cristian au făcut pace cu celebra lor mamă, ba chiar participau la aceleaşi chefuri. 

Soțul Ilenei Ciuculete, acuzat de primul bărbat al acesteia că a furat averea copiilor

2-bd-2.jpg


Cornel Galeş a fost distrus de moartea neaşteptată a soţiei sale

Ileana Ciuculete a încetat din viaţă pe 14 martie, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu hepatita C, ciroză galopantă şi metastaze osoase. A lăsat în urmă doi băieţi, Mugurel (45 ani) şi Cristian (43 ani), care au plâns la căpătâiul ei, chiar dacă relaţiile dintre ei nu au fost dintotdeauna bune, dar şi un soţ îndurerat, pe Cornel Galeş, care a promis că îi va duce zilnic, “zânuţei” lui, câte un trandafir alb la mormânt.

În timp ce întreaga familie se află în stare de şoc, iată că fostul soţ al artistei, Valeriu Sfetcu, şi el interpret de muzică populară, susţine că Galeş ar  fi vândut de urgenţă vila familiei din zona 1 Mai, cu puţin timp înainte de decesul interpretei: “Eu am spus dintotdeauna despre Cornel că este un escroc. Să-i lăsăm pe ei să-şi rezolve lucrurile, iar timpul va demonstra cine a avut dreptate şi cine nu!”, a declarat Valeriu Sfetcu, pentru Click! 

2-bd-1.jpg


Valeriu Sfetcu, tatăl copiilor Ilenei Ciuculete, dă de pământ cu cel de-al treilea soţ al artistei

 

Bărbatul nu se dă bătut până când adevărul nu va ieşi la iveală: “Deci, dacă s-a vândut casa înainte să moară Ileana, asta înseamnă că Galeş este un om necinstit, un om nesincer. A ştiut mai de demult că este bolnavă de această boală incurabilă şi atunci a luat măsuri de precauţie, a vândut casa pe motiv că merge să îi facă transplant de ficat, deşi ăla nu se face aşa la o săptămână, două-trei şi atunci în condiţiile date nu mai au ce face. Ileana nu putea să se transforme într-un om care să nu aibă milă de copiii ei. Eu cred că totul a fost regizat şi totul a fost pus la cale numai de acest şmecher”, a izbucnit Valeriu Sfetcu şi la emisiunea “Agenţia VIP”.

2-bd-3.jpg


Ileana Ciuculete avea o vilă imensă în zona 1 Mai din Capitală, pe care ar fi vândut-o înainte să moară

Acesta pare că are habar despre toate bunurile Ilenei: “Una dintre case, a mai spus şi doamna Merişoreanu, este pe numele lui Cornel, la Craiova. A existat şi un apartament pe care l-am obţinut  eu şi Ileana în anul 1983, pe când am fost împreună angajaţi la Ansamblul Bălcescu, situat lângă Gară. Am înţeles că l-au vândut şi pe acesta. Şi a mai fost o garsonieră  în Bucureşti, apoi şi-au luat această vilă din zona 1 Mai”, a mai povestit Valeriu Sfetcu. Potrivit apropiaţilor, Cornel ar fi vândut această casă, unde au locuit mulţi ani, şi că s-ar fi înţeles cu noul proprietar să-i mai găzduiască o vreme, într-o cămăruţă, până-şi terminau de renovat un alt apartament.  Primul soţ al Ilenei a mai ieşit la atac şi în 2012, după ce băieţii lor s-au plâns la tv că solista de muzică populară  nu i-a ajutat cu nimic şi că în copilărie i-a abandonat la internat. Speriată atunci de scandalul public declanşat, Ileana s-a împăcat cu Cristi şi cu Mugurel, celui din urmă trecându-i o casă pe numele lui. De precizat că pe unul dintre imobilele artistei se bat acum în instanţă Cornel Galeş şi Aurel, fratele Ilenei Ciuculete.

S-a măritat la 16 ani cu Valeriu Sfetcu

2-bd-4.jpg


Ileana a făcut cuplu şi pe scenă cu Valeriu Sfetcu

 

Ileana Ciuculete a avut trei căsnicii. Prima dată s-a căsătorit la 16 ani cu Valeriu Sfetcu, alături de care a alcătuit un cuplu frumos şi pe scenă. La 19 ani a venit pe lume Mugurel, primul lor fiu, iar peste doi ani a dat viaţă celui de al doilea băiat al lor, Cristian.

2-bd-5.jpg


Pe Cornel l-a cunoscut pe când era taximetrist

 

Mariajul lor a durat 12 ani, apoi Ileana şi-a refăcut viaţa cu alt bărbat. Nici de data aceasta nu a mers. În anii ‘90, Ileana l-a cunoscut pe Cornel Galeş, pe vremea aceea taximetrist. Un coleg îl rugase să-i ţină locul şi să meargă să o conducă pe artistă unde avea nevoie în ziua aceea. S-au plăcut şi de atunci au rămas împreună. Cornel şi Ileana s-au căsătorit în martie 1992.

Băieţii stau la Craiova şi cântă împreună

2-bd-6-amandoi.jpg


Cristian cântă pe la nunţi, iar fratele lui îl acompaniază la orgă

 

Mugurel (45 ani) şi Cristian (43 ani) au moştenit talentul muzical al părinţilor lor, ambii solişti de muzică populară. Mugurel cântă la acordeon şi la clape, iar Cristian are o voce foarte bună, ambii câştigându-şi pâinea la evenimente de familie, inclusiv pe la nunţi. Mugurel are un fiu, Ervyn, în vârstă de 2 ani şi o lună, împreună cu Roxana.

2-bd-7.jpg


Mugurel are un fiu, Ervyn, în vârstă de 2 ani şi o lună, împreună cu Roxana

 

Cei doi soţi nu s-au mutat în Bucureşti, deşi Ileana le-a oferit o casă, preferând să rămână în Craiova, oraşul lui natal. Nici fratele acestuia, Cristian, nu a fost atras de Capitală, preferând un trai mai liniştit, tot în Craiova.

 

 

Loading...