Obsesia kilogramelor în plus o urmăreşte pe Bianca Drăguşanu, care nu a putut să scape de această grijă nici măcar pe perioada sarcinii, când orice femeie are această scuză la îndemână pentru a se răsfăţa cu tot ce îi pofteşte inima. Deşi, ar fi putut şi ea să profite, vedeta nu a mâncat pentru doi, aşa cum se spune în popor, ci a avut grijă ca ceea ce consumă să fie sănătos şi să-i ofere bebeluşului necesarul de nutrienţi.


Bianca Drăguşanu nu a mâncat mai mult pe perioada sarcinii. Blonda, care spre finele săptămânii viitoare şi-a programat naşterea, a fost şi continuă să fie o graviduţă activă, dar nu a stat prea bine la capitolul mese copioase. A mâncat ca o vrăbiuţă şi din cauză că sarcina nu i-a dat prea mult voie să aibe pofte. În primele luni, au existat stări de greaţă, iar în ultimele disconfortul creat de burtica ce a luat proporţii s-a dovedit "aliatul" Biancăi, care oricum vrea să scape repede de kilogramele acumulate.

bianca_bebe.jpg

bianca dragusanu bebe sarcina copil kilograme in plus
Bianca crede că s-a îngrăşat 15-16 kilograme, care nu prea se văd la înălţimea ei de 1,80 metri
foto: arhiva personală

"Nu m-am cântărit până acum şi am zis că o voi face fix înainte să plec la materiniate. Nu sunt curioasă să aflu câte kilograme am luat până acum, dar din ce simt cred că am pus vreo 15-16 kilograme. Nu se văd pentru că am 1, 80 metri şi îmi aleg haine care să mă avantajeze. Am avut probleme cu retenţia de apă şi cu lipsa somnului. Sunt foarte obosită şi acum şi nu mai am răbdare. Cel mai târziu intru în sala de operaţii la sfârşitul săptămânii viitoare. O să stabilesc exact data cu medicul meu anestezist", ne-a povestit vedeta.

Bianca Drăguşanu urmează să aducă pe lume copilul iubitului ei Victor Slav. Cei doi vor deveni părinţi de fetiţă şi s-au gândit să-şi boteze micuţa Natalya Sofia.  

Bianca nu va alăpta la sân

Deşi şi-a pus în cap susţinătoarele alăptatului la sân, vedeta a mărturisit că nu îşi va hărni copilul  natural pentru că ea nu consumă proteine animale şi se teme că alimentaţia bazată pe fructe şi legume crude i-ar face mai mult rău decât bine copilului. Bianca Drăguşanu ne-a declarat că problemele cu anemia şi tensiunea arterială care este în scădere, la pachet cu trombofilia de care suferă, au determinat-o să facă ceee ce este mai bine pentru ea şi copil. La sfatul medicului, blonda a povestit pentru Click! că a decis în proporţie de 80 la sută să nu-şi alăpteze fetiţa. "Nu mă interesează părerile unor atotştiutori care cred că deţin adevărul suprem despre sănătatea şi viaţa mea. Am şi un mesaj pentru ei: «Vedeţi-vă de vieţiile voastre şi nu mai aberaţi! Nu mai trageţi concluzii fără să ştiţi nimic despre starea mea de sănătate!»

Am decis aşa, după ce am vorbit cu medicul meu şi am motivele mele. Am destulă treabă, sunt destul de obosită să mă justic în fata unor nimicuri care doar asta ştiu să facă, să comenteze aiurea. Nu mă justific în faţa gurilor proaste!", povestea vedeta pentru Click!

 
 
Loading...